Prima pagină » Cancan ultimă oră » Culiță Sterp, declarație de iubire pentru soția lui: „La fel de frumoasă, la fel de plină de viață”

Culiță Sterp, declarație de iubire pentru soția lui: „La fel de frumoasă, la fel de plină de viață”

14 feb. 2022, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Culiță Sterp este un artist desăvârșit, dar același lucru putem spune despre el și atunci când intră în rolul de tată și iubit. De când are o familie, acesta își dedică tot timpul relației de cuplu, dovadă fiind și ultimele sale cuvinte despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de actuala sa parteneră.
Pentru că astăzi se sărbătorește iubirea, Culiță Sterp nu a lăsat ca data de 14 februarie să treacă oricum, ci și-a ales cu grijă cuvintele pentru a-i dedica iubitei o declarație de dragoste specială.

Culiță Sterp, declarație de iubire pentru partenera sa

Culiță Sterp este unul dintre artiștii care împărtășește totul cu fanii săi, deloc puțini la număr. Pe rețelele de socializare, cântărețul publică tot ce se întâmplă în viața sa, în mod special ceea ce are legătură cu partea profesională.

Însă, atunci când este ceva important la capitolul familie sau viață amoroasă, Culiță nu ezită în a se lăuda cu reușitele sale în fața admiratorilor. Acum, tot pe Instagram, Culiță Sterp și-a deschis sufletul și le-a arătat tuturor ce bărbat sensibil, romantic și visător este.

Toate acestea au reieșit din declarația de iubire pe care i-a dedicat-o partenerei sale de viață, pentru a-i demonstra și astăzi cât de mult o iubește și o prețuiește.
Cu această ocazie, cântărețul a recunoscut că o place pe actuala sa parteneră de un deceniu, totul în secret, se pare. La vremea aceea, menționează el, nu știa că destinul îl va aduce aproape de ea.

Culiță Sterp îi promite tinerei că va face tot posibilul să își țină familia unită

Însă acum, privind la familia pe care o are și cât de mult înseamnă sprijinul iubitei sale pentru el, Culiță Sterp se declară mai mult decât mulțumit și îi promite tinerei că va face tot posibilul să își țină familia unită până în momentul în care moartea îi va despărți.

„Acum zece ani… La fel de frumoasă, la fel de plină de viață! Atunci nu știam unde o să mă ducă viața, deși îmi plăceai încă de atunci. Îți mulțumesc pentru că mă înțelegi, pentru că ai răbdare cu mine, pentru că mă ajuți să evoluez, pentru bunătatea ta și, cel mai important, pentru minunea din viața noastră, pe care tu ai adus-o pe lume. Te iubesc și am să fac tot ce îmi stă în putință ca să îmbătrânim împreună și să avem familia pe care am visat-o. Valentine’s Day fericit, dragostea mea!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`