Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp, atacat de o leoaică într-un parc cu animale sălbatice. Artistul a rămas cu o rană serioasă

Culiță Sterp, atacat de o leoaică într-un parc cu animale sălbatice. Artistul a rămas cu o rană serioasă

24 apr. 2024, 10:21,
BZI.ro, în Cancan

Culiță Sterp a fost atacat recent de o leoaică și s-a ales cu o rană serioasă, în timp ce se afla într-un parc cu animale sălbatice. Manelistul era însoțit de mai multe persoane, printre care și supraveghetorul parcului. Se pare că leoaica a fost deranjată de felul în care o scărpina Culiță Sterp și l-a rănit la picior.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică de petrecere din România. Acesta este foarte activ și pe rețelele de socializare, reușind să adune o comunitate mare în online. Recent, acesta și-a speriat un pic fanii după ce a postat mai multe imagini și un clip video de la o vizită la un parc cu animale sălbatice.

Culiță Sterp, atacat de o leoaică într-un parc cu animale sălbatice

Cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere și manele Culiță Sterp a fost atacat recent de o leoaică în timpul unei vizite la un parc cu animale sălbatice. Artistul, care își dorea o experiență autentică cu animalele, a început să mângâie și să scarpine o felină, moment în care fiara a ripostat.

După incident, Culiță Sterp a publicat pe rețelele de socializare imagini cu urmele lăsate de animal pe piciorul său.

„Scuzați ultima poză din postarea asta! Îmi plac senzațiile tari”, a scris artistul pe contul de Instagram, demonstrând că își păstrează simțul umorului în ciuda incidentului neplăcut.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)

Ultima perioadă nu a fost una liniștită pentru Culiță Sterp. Astfel, cu doar câteva săptămâni înainte de incidentul cu leoaica, artistul a avut parte de o altă experiență neplăcută. În timp ce se afla în străinătate, mașina de concert a artistului a fost spartă, fiind furate haine și două microfoane. Valoarea pierderilor s-a ridicat la câteva mii de euro.

Fanii artistului s-au arătat îngrijorați

Chiar dacă a avut parte de aceste incidente neplăcute, Culiță Sterp a reușit să își mențină optimismul și a continuat să își onoreze angajamentele profesionale. Artistul a fost nevoit să caute alte microfoane pentru a putea susține concertele programate, ceea ce a demonstrat înca o dată profesionalismul și dedicarea sa pentru muzică.

Cu toate acestea, fanii artistului s-au arătat îngrijorați de recentele întâmplări neplăcute din viața acestuia. Mulți dintre ei au transmis prin intermediul rețelelor de socializare mesaje prin care își exprimă sprijinul și îi urează sănătate și putere de muncă pentru a depăși aceste provocări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024