Prima pagină » Radio » Actualitate » Culiță Sterp, ajutor nesperat pentru copiii dintr-un centru de plasament. Artistul a fost foarte darnic cu ei

Culiță Sterp, ajutor nesperat pentru copiii dintr-un centru de plasament. Artistul a fost foarte darnic cu ei

13 dec. 2022, 11:24,
BZI.ro, în Radio

Culiță Sterp a oferit un ajutor nesperat pentru copiii dintr-un centru de plasament din Turda, după ce i-a vizitat împreună cu logodnica lui. Cei doi le-au făcut micuților o mare bucurie după ce i-au dus la mall unde au avut parte de multă distracție. Totodată, Culiță Sterp a invitat și alte persoane cu suflet mare să se implice în viața acestor copii.

Culiță Sterp se numără printre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi din țară, iar de când a apărut în lumina reflectoarelor, cântărețul a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, cântărețul este foarte activ pe rețelele de socializare, iar prin intermediul acestora, vedeta îi ține mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu urmăritorii atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Culiță Sterp, ajutor nesperat pentru copiii dintr-un centru de plasament

Acum, în prag de sărbători, Culiță Sterp a fost foarte darnic pentru mai mulți copii de la un centru de plasament. Artistul și logodnica lui a luat copiii dintr-un centru de plasament din Turda și i-a dus la mall. Acolo, ei le-au cumpărat haine și au mers la film, fericirea citindu-se pe chipurile micuților. În același timp, Culiță i-a îndemnat pe cei cu posibilități să facă același lucru, pentru ca măcar acum, în apropierea sărbătorilor, acești copii să aibă un motiv de bucurie.

„Astăzi facem un pic pe Moș Crăciun sau pe Moș Nicolae. Mergem cu niște copii frumoși la mall să le cumpărăm ceva, și vă îndemnăm și pe voi, cei care puteți, să îi ajutați, ei sunt la o casă de copii din Turda. Este luna cadourilor, a sărbătorilor, vă îndemnăm să îi ajutați și nu doar pe ei, pe toți copiii care au nevoie acum și nu au și ei părinți.

Asta e cel mai important acum, să ai familia cu tine de sărbători. Dacă nu ai familia, măcar să fie cineva pe care consideri familie. Pentru ei, familiile lor sunt doamnele care au grijă de ei acolo”, a spus Culiță Sterp.

Artistul se implică des în acte caritabile

Reamintim că în urmă cu o lună și jumătate, Culiță Sterp făcea cunoscut cazul unei familii sărmane din Cavnic. Era vorba despre Albișoara, o mamă singură care își crește cei șase copii în condiții inumane. Artistul, când a văzut cu ochii lui ce soartă grea are familia, le-a cerut imediat ajutorul fanilor, pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a fost foarte impresionat de cei șase copilași, fără hăinuțe, fără încălțări, murdari și care locuiau în condiții inimaginabile. În plus, aceștia nu au nici măcar casă, locuind într-un cort în care abia reușesc să supraviețuiască. Mama acestora, Albișoara, îi crește așa cum poate, dar are nevoie de sprijin pentru a le putea schimba soarta.

Impresionat de ce a văzut, Culiță Sterp s-a decis să îi ajute. A fost la Cavnic și le-a lăsat cele necesare, dar ar vrea să le facă o mare bucurie. Artistul și-a rugat fanii să ia parte la demersul său de a strânge bani pentru a le putea construi o casă. Astfel, cei șase copii care trăiesc în condiții cumplite ar avea un adăpost decent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *