Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp acuză că Zanni a fost favorizat de echipa de producție. Iancu ar fi fost furat la voturi

Culiță Sterp acuză că Zanni a fost favorizat de echipa de producție. Iancu ar fi fost furat la voturi

04 iun. 2024, 12:19,
BZI.ro, în Cancan

Culiță, fratele lui Iancu Sterp, acuză că Zanni a fost favorizat de echipa de producție pentru a câștiga Survivor în detrimentul fratelui său. Manelistul susține că are și dovezi în acest sens, susținând că multe voturi nu i-au fost înregistrate lui Iancu. Cu toate acestea, nici Zanni nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica.

Zanni, acuzat că a făcut blat pentru câștigarea Survivor All Stars. Încă de la începutul sezonului All Stars, câștigătorul celui de-al doilea sezon s-a bucurat de susținerea unui număr impresionant de fani. Cu ajutorul lor a fost, din nou, desemnat câștigător, de data aceasta în sezonul suprem.

„Sunt Zannidache, am câștigat Survivor de două ori. Mă simt foarte bine, sunt înconjurat de toți oamenii care m-au votat. Au votat dreptatea, au votat naturalețea, au votat talentul. Nu au votat lașitate și nu mai spun. Mă simt foarte bine, mă simt îndreptățit”, a spus Zanni la revenirea în țară.

Culiță Sterp acuză că Zanni a fost favorizat de echipa de producție

Cu toate acestea, supărarea a fost foarte mare în tabăra principalului perdant, Iancu Sterp. Acesta, chiar dacă a fost învins fără drept de apel de Zanni, consideră că artistul a fost mereu favorizat de echipa de producție. Mai mult, s-au schimbat regulile pentru ca Zanni să revină în competiție, după ce a fost eliminat la un moment dat.

Nu în ultimul rând, și fratele lui Iancu, Culiță Sterp, a făcut acuzații grave la adresa Pro TV, referitor la furtul de voturi. Manelistul a dezvăluit că nu i s-au înregistrat voturile către fratele său, Iancu. Imediat, fanii lui Iancu Sterp au susținut același lucru. Ba chiar l-au acuzat că Zannidache ar fi avut pile la producție.

Culiță a spus că ar fi primit numeroase mesaje de la susținătorii lui Iancu, care-i spuneau că nu primesc mesajele de confirmare după ce au votat de mai multe ori, astfel că are și dovezi în acest sens. De asemenea, este convins că dacă o mare parte din voturi nu ar fi fost direcționate și către Andrei Ciobanu, finala „Survivor All Stars” ar fi fost alta.

„Este o chestie care nu prea mi s-a părut în regulă acolo, că mi-a trimis o grămadă de lume și chiar și eu am văzut, nu se înregistrau voturile. Încercam să trimitem mesaje, aveam credit pe telefoane și nu se înregistrau voturile. Pur și simplu, nu se înregistrau. Primeam mesaj după 10 minute că s-au înregistrat 2 sau 3 voturi. N-a mers”, acuză Culiță Sterp.

Replica lui Zanni nu s-a lăsat așteptată

„Să ne spună câte voturi nu i s-au înregistrat lui Iancu și să înmulțească cu 100 ca să își dea seama câte nu ni s-au înregistrat nouă. Dacă lui nu i s-au înregistrat 10.000 de voturi, nouă nu ni s-au înregistrat un milion de voturi.

Mă simt iubit, s-a arătat tot ce trebuia. Se vede diferența de acum trei ani și cum mă simt în momentul acesta. Mă simt recunoscător, iubit, apreciat și vreau să mai vină un Survivor să dau iar cu Războinicii de pereți” , a mai spus Zanni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *