Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp a publicat prima imagine cu fața fiului său. Bebelușul îi seamănă leit

Culiță Sterp a publicat prima imagine cu fața fiului său. Bebelușul îi seamănă leit

30 iul. 2021, 11:21,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul artist Culiță Sterp trăiește cele mai fericite momente din viața sa după ce iubita lui Daniela Iliescu a născut un băiat de nota zece. Interpretul de muzică de petrecere, care a concurat la Survivor România, s-a întors la timp din Republica Dominicană. Astfel, Culiță și Daniela au devenit părinți pentru prima dată pe 17 iunie.

Fostul Faimos de la Survivor România 2021 se poate declara un răsfățat al sorții. La vârsta lui, Culiță Sterp se poate lăuda că a fost înzestrat cu o serie de calități și nu ezită să muncească din greu pentru binele familiei sale. Odată cu participarea acestuia la reality-show-ul din Republica Dominicană au ieșit la iveală mai multe detalii inedite despre artist. Astfel, înainte de a deveni celebru, Culiță își ajuta familia la creșterea oilor. Astfel, uneori el ajungea să facă foamea toată ziua, însă el spune că astfel și-a întărit caracterul.

Culiță Sterp a publicat prima imagine cu fața fiului său

Joi, 29 iulie, la aproape o lună și jumătate de când a devenit tătic, Culiță Sterp a decis că este momentul ca fanii din mediul virtual să îi cunoască oficial bebelușul. Astfel, artistul a publicat pe contul de Instagram prima fotografie în care se vede chipul lui Milan. Până acum, Culiță mai postase imagini cu cel mic, dar niciodată din față.

„Doamne, câtă fericire ❤️”, a scris Culiță alături de imaginea cu fiul său.

Fanii au observat imediat asemănarea izbitoare între cei doi, din punct de vedere fizic:

„Ce bine-ți seamănă !!?❤️ să crească mare și sănătos!!”, a scris o internaută, în timp ce alta l-a numit pe Milan „Culiță junior”.

Culiță Sterp a povestit cum a cunoscut-o pe Daniela

Totodată, artistul și-a lămurit fanii de pe platforma YouTube cu privire la cum și-a cunoscut actuala iubită. Culiță și Daniela au povestit cum s-au întâlnit, ce sentimente împărtășesc și cum s-au îndrăgostit.

„În clasa a noua nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai nebuni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete. A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a spus artistul.

Culiță și Daniela s-au apropiat încet-încet, până când au reușit să își întemeieze chiar și o familie! Cu răbdare și cu dorința de a se cunoaște, cei doi au reușit să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească.

Culiță Sterp și frații săi au fost părăsiți de tată

Dacă despre Culiță și frații și surorile sale se știu multe, nu același lucru se poate spune despre tatăl lor. Bărbatul nu a apărut în public decât o singură dată, fiind imortalizat într-o fotografie la nunta uneia dintre fiicele lui. Și aceasta deoarece bărbatul a plecat de lângă familia lui și nu s-a mai întors niciodată. Tatăl lui Culiță se numește Nicolae Sterp (are același nume precum cântărețul) și în prezent locuiește la Lugoj. El și mama lui Culiță s-au despărțit în 2014, atunci când bărbatul a hotărât să-și vadă de viață, departe de partenera lui și cei patru copii pe care-i aveau împreună. Nici nu s-a pus problema de divorț, pentru că el și mama Geta nu au fost căsătoriți niciodată. Oricum, Nicolae Sterp se ocupă tot cu creșterea animalelor, el fiind de profesie cioban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *