Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp a publicat pe Instagram imagini de la botezul fiului său. Artistul a dat o petrecere de zile mari pentru Milan

Culiță Sterp a publicat pe Instagram imagini de la botezul fiului său. Artistul a dat o petrecere de zile mari pentru Milan

22 oct. 2021, 12:11,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul artist Culiță Sterp a împărtășit cu fanii, pe Instagram, momentele fericite trăite de acesta și cei dragi la botezul fiului. Evenimentul a fost unul fastuos și au luat parte la el toți apropiații și prietenii solistului de muzică de petrecere. Mama Geta, bunica micuțului, și-a călcat pe inimă și a participat în cele din urmă la botez. De asemenea au luat parte și foști colegi de-ai lui Culiță Sterp de la Survivor.

Joi a fost o zi mare pentru Culiță Sterp și iubita acestuia, Daniela Iliescu, cei doi botezându-și fiul cu mare fast. Întreaga familie a artistului a trăit mari emoții cu această ocazie dar totul a ieșit cum nu se poate mai bine. Chiar dacă inițial doamna Geta, mama lui Culiță Sterp, nu era sigură că va veni, aceasta a participat în cele din urmă la marele eveniment. Și aceasta deoarece Culiță și-a invitat la botez ambii părinți, care sunt despărțiți. După cum se știe, tatăl artistului, Nicolae Sterp, a ales să o părăsească în urmă cu peste șapte ani pe femeia cu care are patru copii

Culiță Sterp a postat pe Instagram imagini de la botez

Familia lui Culiță Sterp a trăit clipe fericite și emoționante totodată, căci artistul și-a botezat fiul. Și cum o asemenea sărbătoare nu putea să treacă neobservată, artistul a organizat o petrecere de zile mari în cinstea lui Milan. La petrecere, după cum se poate observa din imaginile postate pe contul de Instagram de Culiță Sterp, au luat parte toți apropiații și prietenii solistului.

Fericitul tătic Culiță Sterp a organizat din timp totul pentru petrecerea fiului său și a fost foarte atent la detalii. Marele eveniment a avut loc într-o locație exclusivistă, discretă, iar invitații s-au putut bucura de cele mai alese bucate, deoarece meniul a fost unul aparte. Printre deliciile servite s-au numărat brânzeturile fine, somonul afumat, salate de tot felul, dar și para fiartă în vin sau rulada de pui cu hribi. Cât despre decor, artistul a ales pentru botezul băiețelului său o tematică în nuanțe de alb și verde, chiar în ton cu ținutele purtate de el și de micuț.

Ce invitați a avut Culiță Sterp la botezul fiului

După cum aminteam, nu au lipsit de la eveniment cei mai importanți membri ai familiei. De altfel, mama Geta a postat o imagine alături de cei din familie, chiar cum a ajuns la restaurant. De asemenea, printre invitați s-au numărat și colegi de breaslă ai artistului, dar mai ales și cei alături de care a fost în Republica Dominicană. Astfel, dintre colegii lui Culiță Sterp de la Survivor, îi amintim pe Marinela Cuciurean și iubitul ei, Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu, Ștefan Ciuculescu, Irisha și Cucu. Aceștia au fost doar câțiva dintre prietenii pe care fostul soț al lui Carmen de la Sălciua și i-a dorit aproape într-una dintre cele mai frumoase zile din viața lui.

Culiță Sterp Instagram

Culiță Sterp s-a distrat de minune la botezul fiului său

Dar nici la capitolul muzică, fostul concurent de la „Survivor” nu s-a zgârcit. Astfel, el a dorit să aducă cei mai buni cântăreți pentru a întreține atmosfera și pentru ca invitații să se simtă bine până dimineața. Două dintre surprizele serii au fost Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, care s-au arătat încântați să îi bucure pe petrecăreți cu melodiile lor. În altă ordine de idei, din imaginile postate de Culiță Sterp pe Instagram se poate vedea că a fost o petrecere reușită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *