Prima pagină » Cancan » Culiță Sterp a intrat la apă înainte de nunta fratelui său! Momentul a fost filmat de Daniela Iliescu

Culiță Sterp a intrat la apă înainte de nunta fratelui său! Momentul a fost filmat de Daniela Iliescu

25 oct. 2024, 11:55,
Redacția BZI în Cancan

Culiță Sterp a avut un accident nefericit și a intrat la apă înainte de nunta fratelui său, totul petrecându-se în vacanța din Austria. Aflat la un resort cu partenera și copilul, manelistul a decis să testeze o paddleboard. Numai că, ce nu a luat în calcul Culiță Sterp, menținerea echilibrului este cel mai important lucru în astfel de situații.

Culiță Sterp este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. Acesta se bucură de o carieră de succes în industria muzicală, având de partea sa o mulțime de fani. Mai mult decât atât, lucrurile îi merg la fel de bine și în plan personal.

Culiță Sterp a intrat la apă înainte de nunta fratelui său

Zilele acestea, artistul de muzică de petrecere se află în vacanță în Austria, alături de partenera sa de viață și de fiul lor, Milan. Cei doi au simțit că este momentul pentru o mică relaxare, însă Culiță Sterp a avut parte de un mic accident. Despre ce este vorba?

În ciuda faptului că mai sunt doar câteva zile până când Iancu Sterp și Denisa Coțolan își vor jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, Culiță Sterp, alături de Daniela Iliescu și fiul lor au decis să profite de timpul liber. Tocmai de aceea, au plecat într-o vacanță de vis în Austria.

Din imaginile postate de ei pe rețelele de socializare se poate observa că aceștia s-au distrat pe cinste, însă au avut parte și de un incident mai puțin plăcut. Asta după ce cântărețul a decis să testeze o placă gonflabilă. Se pare că nu a mers așa cum și-ar fi închipuit, întrucât și-a pierdut echilibrul și a căzut în apă. Acesta chiar a spus că s-a lovit destul de tare la coaste, însă a continuat să zâmbească, semn că nu este vorba de ceva mai grav.

Daniela Iliescu l-a filmat

Mai mult decât atât, imaginile au fost postate pe rețelele de socializare chiar de către Culiță Sterp. În descrierea filmulețului, acesta chiar s-a amuzat de faptul că logodnicei sale îi pasă mai mult de încălțăminte, nu de faptul că s-ar putea lovi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)

„Acel moment când vrei să te dai «șmecher». Ei îi păsa de papucii mei, nu de mine”, a scris Culiță.

„- Daniela Iliescu: O să strici papucii, nu de alta.
– Culiță Sterp: Vai și ce rece e! Băi, ce m-am lovit la coaste! Vai de capul meu!”, a fost o parte din dialogul pe care l-au purtat cei doi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`