Prima pagină » Titlurile zilei » Cuibul politicienilor din Iași este scos la vânzare! Proprietarul din București scapă de etajul din clădirea centrală. Prețul este pe măsură

Cuibul politicienilor din Iași este scos la vânzare! Proprietarul din București scapă de etajul din clădirea centrală. Prețul este pe măsură

09 ian. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

Spațiul unde a funcționat pub-ul Beer Hub este scos la vânzare de către proprietarul stabilit în municipiul Iași. Potențialii cumpărători au la dispoziție un spațiu de aproximativ 400 de metri pătrați. Contractul cu chiriașii a expirat deja în ultima perioadă

Un pub cunoscut din Iași este scos la vânzare. Nu este vorba despre afacere, ci chiar de spațiul unde a funcționat în ultimii ani localul Beer Hub BHB, de pe bd. Țuțora, nr.2A, în zona Podu Roș. Înainte de pandemia de COVID-19, localul era plin, mai ales în momentele când erau transmise evenimente sportive. La un moment dat, localul era frecventat și de politicieni ieșeni, fani înflăcărați ai fotbalului. De la declanșarea pandemiei, afacerea nu a mai funcționat. În acest context, proprietarul spațiului s-a hotărât să vândă. Contactat telefonic de către reporterii BZI, Doru Ciucă, proprietarul imobilului, stabilit în București, a comunicat prețul la care este scos la vânzare: 490.000 de euro. Prețul nu este negociabil.

„La parter este un spațiu de 66 de metri pătrați care comunică cu etajul 1 și mai departe cu terasa. Contractul cu chiriașul nu mai este valabil, poate fi cumpărat la orice oră. Eu sunt din București, nu am prea multe legături cu Iașul. Vreau să vând”, a precizat Doru Ciucă. Până nu demult, spațiul a fost închiriat societății Corner Sport Bar SRL.

Imobilul are toate dotările pentru deschiderea unei noi afaceri

Proprietarul imobilului a mai spus că suprafața totală utilă este de 400 de metri pătrați. Astfel, un metru pătrat se vinde cu puțin peste 1.000 de euro. Clădirea în care se află spațiul este situată la nici 500 de metri de Complexul Palas.

„În spațiu sunt amenajate toalete pentru femei și bărbați, este conectat la o centrală termică. Accesul se face printr-o scară exterioară. Eu dețin spațiul cam de 13-14 ani”, a mai spus proprietarul spațiului comercial.

În luna februarie a anului 2020, localul Beer Hub a fost implicat într-un scandal, după ce un client nu s-a arătat mulțumit de serviciile furnizate. Un fost client a semnalat că meniurile nu erau respectate în momentul în care se efectuau livrările la domiciliu. Reclamația a ajuns și la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC). Pub-ul nu a stat bine nici la capitolul recenzii.

„Nu recomand! Personal foarte nepoliticos, comanda la domiciliu nu a mai venit, nu a răspuns nimeni la serviciul clienți. Foarte neprofesionist”, „Comanda a fost greșită, mâncare rece. Când am sunat să sesizez problema, mi s-a transmis că voi fi sunat în 5 minute. Au trecut 30 de minute și niciun semn și nici nu răspund la telefon”, sunt câteva dintre impresiile transmise de foștii clienți.

Barul a fost conceput în anul 2018 și s-a încercat vânzarea preparatelor sofisticate

Beer Hub BHB funcționează în Iași începând cu anul 2018, când a fos transformată afacerea anterioară. Până la urmă, pandemia a dat peste cap toate planurile.

„BeerHubBHB este o interpretare modernă a unui loc ce îmbină relaxarea vorbelor lângă un pahar din băutura preferată și a preparatelor originale și sofisticate, cu energia evenimentelor artistice urbane. Totul într-un decor avangardist cu o personalitate puternică”, se arată în descrierea afacerii.

Conform ultimelor date financiare, societatea este controlată de către Marian Tomulescu (33 la sută) și Elisabeta Cristina Iosub (67 la sută). Încă de la data înființării, din 2011, societatea funcționează pe pierderi. În 2019, cifra de afaceri a fost de 1,4 milioane lei, profit de 36.052 lei, datorii de 1,6 milioane lei, cu „zero” angajați. În ultima perioadă, mai mulți afaceriști au preferta să renunțe la investițiile clasice. Este și cazul lui Dan Fiterman, care vrea să transforme în birouri hotelul Little Texas de pe Moara de Vânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`