Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cucu de la Noaptea Târziu și iubita lui, Rebeca, au împlinit cinci luni de relație! Cât de îndrăgostit este artistul de partenera lui / FOTO

Cucu de la Noaptea Târziu și iubita lui, Rebeca, au împlinit cinci luni de relație! Cât de îndrăgostit este artistul de partenera lui / FOTO

26 nov. 2023, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Este zi de sărbătoare în familia Noaptea Tâziu! Cucu și iubita lui, Rebeca, au împlinit cinci luni de relație! Artistul radiază de fericire de când a renunțat la singurătate și s-a îndrăgostit iremediabil de partenera lui. Cei doi formează unul dintre cele mai recente cupluri din showbiz!

Relația lui Cucu de la Noaptea Târziu a fost o surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru fanii lui. Artistul a lansat trendul ”singur cuc”, la care se pare că a renunțat mai repede decât ar fi crezut.

Totul s-a schimbat în viața lui de când a apărut Rebeca, o tânără frumoasă, care i-a furat inima! Relația lor a fost făcută publică de prietenul lui, Emi de la Noaptea Târziu, care l-a dat de gol.

Cucu de la Noaptea Târziu și iubita lui, Rebeca, au împlinit cinci luni de relație

Artistul și iubita lui împlinesc, astăzi, cinci luni de relație! Momentul în care povestea lor de dragoste a început a fost o curiozitate pentru toată lumea, căci deși el a vorbit public despre ea, a ales să își țină iubita departe de ochii publicului. Nu pentru că nu ar fi vrut să se afișeze împreună, ci pentru că a decis să ia totul treptat.

Așa s-a și întâmplat, căci Rebeca s-a afișat alături de iubitul ei la câteva luni distanță de la momentul în care relația lor a început.

Astăzi, însă, lucrurile sunt mai serioase că niciodată. Cucu de la Noaptea Târziu și iubita lui împlinesc cinci luni de relație și radiază de fericire unul în brațele celuilalt.

”La mulți ani nouă!”, a scris Cucu de la Noaptea Târziu, pe Instagram.

Unde și-a cunoscut artistul femeia visurilor lui

Cucu de la Noaptea Târziu a fost dintotdeauna sincer cu ceea ce se întâmplă în viața lui, iar acest lucru s-a întâmplat și acum.

Nu a negat că ar avea o relație, ci chiar a decis să vorbească public despre momentele frumoase pe care le trăiește acum. Cei doi s-au întâlnit la filmarea unui videoclip și a fost dragoste la prima vedere.

”Ne-am văzut la filmarea clipului nostru acum vreo trei luni, după am început să vorbim pe Instagram și ulterior ne-am văzut la festival și acolo s-a întâmplat. Acolo a început totul, de la clip. Noaptea Târziu unește vieți. E la început, dar avem și noi planurile noastre, dar urmează să ne facem planuri”, a spus artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *