Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cuarț alb: Proprietăți asupra organismului uman

Cuarț alb: Proprietăți asupra organismului uman

25 feb. 2022, 16:29,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Atât în cristaloterapie, dar și în alte practici, se crede că cristalul de cuarț alb are proprietăți benefice asupra corpului.

Cuarțul alb este una dintre pietrele folosite în vindecare. Efectele sale sunt foarte vaste și oamenii au ajuns la concluzia că ar putea ajuta în cazul mai multor boli. În principiu, rolul lor poate fi rezumat ca reducător al efectelor toxice pe care mediul înconjurător ni-l impregnează.

Cei ce practică vindecarea cu cristale confirmă că sunt foarte bune și utile în cazul neutralizărilor de energii negative. Acestea sunt folosite, mai ales, în cazul în care sunt multe persoane invidioase sau geloase pentru succesul de care aveți parte. Aceste sentimente rău voitoare pot acționa ca blestem asupra aurei noastre.

cuart alb in forma de pandantinv

Seamănă foarte mult la aspect cu cristalul de stâncă

Cuarț alb. Soluție împotriva deochiului

În România, deochiul este un tip de blestem ce atacă în special copiii și persoanele care se laudă pentru că au dobândit sau făcut ceva. Sub pretextul acestui blestem, se pot deochea atât animalele, cât și plantele. Simptomele unei persoane ce a fost deocheată se manifestă prin dureri de cap puternice sau mai puțin puternice, căscat continuu, iar în cazul oamenilor febră, în timp ce la plante apare o ofilire bruscă și o tânjeală neexplicată în cazul animalelor.

Copiii sunt aici cei mai vulnerabili, cei mici mai ales, motiv pentru care bătrânii foloseau o panglică roșie cu scopul unei reflectării blestemului. Pentru a scăpa un deochi slab, era nevoie doar de ceva timp. În schimb, dacă era unul puternic, singura soluție erau descântecele. Puterea deochiului este direct proporțională cu intensitatea invidiei cu care a fost aruncat, iar înțelegerea sa se poate face prin integrarea în această lume spirituală.

pietre albe

Cristalul nu este singura formă în care se găsește cuarțul alb

Adulții foloseau talismane precum ochiul rău pentru a se împotrivi acestui blestem, pentru că erau mai comune și se putea procura ușor. În timp ce, talismanele și pandantivele cu cuarț alb sunt mai eficiente, dar mai greu de procurat. Din antichitate rolul lor fiind de a neutraliza această energie negativă ce afectează aurele slabe ale oamenilor. Totodată, se poate considera ca fiind un scut împotriva vibrațiilor nocive.

Pe lângă beneficiile pe care le prezintă în cadrul spiritual, se crede că acesta are un rol stimulator în ceea ce înseamnă eliminarea de substanțe toxice sau chiar nocive din organe. Iar astfel, ajută la o respirație tisulară adecvată. Mai puțin studiat, dar destul de comun, oamenii susțin că ar avea capacitatea de a stimula memoria și gândirea creativă a celor ce îl poartă, ajutând astfel la o redescoperire a sinelui.

cuartul alb sub forma de cristal si piatra

În natură se poate găsi în aceeași structură ambele forme ale sale

Când ar trebui să pot un talisman de cuarț alb?

Persoanele ce înregistrează o adinamie sau un sentiment de slăbiciune persistent ce nu permite o desfășurare optimă a activităților, reprezintă principali factori ai unei aure ce are parte de daune. Aceste leziuni la nivelul ei pot surveni din multiple locuri, iar tratarea a ceva ce nu poate fi văzut cu ochiul liber, poate fi destul de complicată.

Oamenii ar trebui să folosească un pandantiv de cristal cu cuarț alb chiar dacă nu suferă de simptomele prezentare mai sus, exact ca rolul vitaminelor, acesta s-ar spune că ar preveni apariția lor. Aspectul este unul plăcut, iar prețul nu este unul foarte mare.

cuart alb sub forma de piatra

Cuarțul se poate găsi sub mai multe forme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *