Prima pagină » Local » Cu Tesla de 150.000 euro a împărţit pomeni electorale. Membrul PSD Florin Boca mituieşte alegătorii cu doze de bere – GALERIE FOTO

Cu Tesla de 150.000 euro a împărţit pomeni electorale. Membrul PSD Florin Boca mituieşte alegătorii cu doze de bere – GALERIE FOTO

17 apr. 2024, 08:47, 5 ,
în Local

O nouă metodă de a împărţi pomeni electorale. Florin Boca, membru al Partidului Social Democrat Iaşi, şi-a parcat bolidul de 150.000 euro într-una din cele mai sărace zone din Iaşi şi a început să mituiască alegătorii.

PSD-istul Florin Boca a mers în Cicoarei cu ultimul model de Tesla şi fără nicio jenă a luat în râs toate persoanele defavorizate, oferindu-le câte o doză de bere în speranţa că vor vota cu ciumă roşie. Probabil că Florin Boca a vrut să fie eco friendly cu natura.

În imagini publicate într-un grup de social media se poate observa cum Boca s-a dus cu mașina sa şi a făcut un adevărat circ.

Comentarii
  • Bree, dădea de pomană, c-o morit interlopu. Că de la interlop PSD, la interlop ordinar..

  • Interlopul Balaniscu e sustinut financiar de mogulul Bocanache care e omul lui Chiricus Piticus.
    Balaniscule este un cancer infect care pozezi in om curat da tu esti un corupt care te infrupti vartos din banii acestui element corupt.

  • Se da de pomana cu anticipatie ca o sa le moara procentele la PeSeDeeee . Asa ceva nu am putut sa cred,cel mai sinistru imobiliar in echipa incoruptibilului Balascoiu.
    Vai ma-ma noastra .

  • Neculai Pd Roş

    Gherțoiu ǎla de Balaniscu meriți un stuchit între ochi când mai vine prin cartier și îl înjură pe Chirica.Balaniscule, ești bǎgat în kakat pânǎ la urechi,Boca îți dă bani ca să îți faci campanie și apoi să îi datoria prin funcții politice de unde să poată fura banii de la ieșeni ca să scoată investiția făcută în tine.
    Mai ai neobrăzarea să vii să ne spui ca tu te lupți cu mafia Chirica? Huuuuooooooo, nenorocitule !

  • Uitati- va atent ca sunt sucuri, nu au nici o legatura cu berea! Invatati sa nu mai dati fake news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *