Prima pagină » International » Cu siguranţă nu mulţi s-au gândit la asta. O femeie îşi închiriază soţul femeilor singure pentru doar 40 de lire pe oră

Cu siguranţă nu mulţi s-au gândit la asta. O femeie îşi închiriază soţul femeilor singure pentru doar 40 de lire pe oră

03 nov. 2022, 11:02,
BZI.ro, în International

O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră, femeilor singure. Da, da, aţi citit bine. Şi afacerea se bucură de un real succes, de vreme ce bărbatul a fost nevoit să renunțe la principalul său loc de muncă pentru a putea acoperi cererea.

Aşadar, pentru doar 40 de lire sterline pe oră, ceea ce înseamnă aproximativ 47 de euro, soțul Laurei poate fi închiriat. Mentioneam că anunțul se adresează în principal femeilor.

James are agenda plină până la sfârșitul lunii

O femeie îşi închiriază soţul femeilor singure

Femeia ce îşi închiriază soţul se numeşte Laura Young, are 38 de ani şi este mamă a 3 copii. Ideea de a mai adăuga un venit suplimentar familiei i-a venit după ce a ascultat un podcast despre un bărbat care își câștiga existența montând mobilă pentru alții.

În acel moment, Laura s-a gândit că și soțul ei, James, ar putea face același lucru, așa că a început să îi ofere serviciile pentru 40 de lire sterline pe oră, făcându-i publicitate pe Facebook și prin intermediul unei aplicaţii. Acum, James are agenda plină până la sfârșitul lunii.

Mai exact, sarcina bărbatului de 42 de ani este de a ajuta la montarea unui televizor sau a perdelelor, la refacerea unui perete și este disponibil pentru a fi angajat de oricine are nevoie de ajutor, în special femei singure (și cu toate acestea, sunt și femei mai, fericite, spre exemplu, amintim aici de povestea unei femei din Statele Unite ale Americii care are doi parteneri de viață).

Totul se împarte în doi: James se ocupă de partea de afaceri, iar Laura de gestionarea conturilor sociale și a site-ului web.

De altfel, nu toate cuplurile se înțeleg ca soții Young. Spre exemplu, o femeie căsătorită, cu doi copii, a primit un superb buchet de flori de la șotul ei, dar l-a aruncat imediat la coșul de gunoi, dintr-un motiv aparent bizar.

James a fost nevoit să renunțe la slujba sa principală de angajat al unui depozit pentru a răspunde la toate solicitările

Închirirea soțului, afacere de succes

Şi totuşi, afacerea a avut mai mult succes decât și-ar fi putut imagina vreodată cuplul.

„Nu m-am așteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri și să ne reducem orele de lucru, așa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”, a spus Laura.

Aşadar, cu timpul, James a fost nevoit să renunțe la slujba sa principală de angajat al unui depozit pentru a răspunde la toate apelurile și pentru a avea grijă, împreună cu Laura, de cei trei copii ai lor, dintre care doi suferă de autism. James a fost diagnosticat și el cu autism în urmă cu 4 ani.

„Este foarte bun la construit lucruri și nu respectă instrucțiunile. Are o minte metodică și știe să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit. Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de ușă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi așezarea unui covor și reconstruirea unui perete”, a mai adăugat femeia.

Cu toate acestea, James nu prestează servicii electrice sau sanitare, iar cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră: 40 de lire sterline sau 250 de lire sterline pe zi.

În concluzie, ideea Laurei, de a-și închiria soțul femeilor ce au nevoie de ajutor la treburi casnice s-a dovedit un real succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *