Prima pagină » Local » Cu și mai mulţi penali în funcții publice! Oana Sivache, directoarea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, pusă de USR pe funcție, zeci de mii de euro șpagă!

Cu și mai mulţi penali în funcții publice! Oana Sivache, directoarea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, pusă de USR pe funcție, zeci de mii de euro șpagă!

29 mart. 2024, 11:34, 7 ,
BZI.ro, în Local

Oana Sivache, directoarea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, pusă de USR pe funcție incasa zeci de mii de euro șpagă. Procurorii i-au deschis dosar penal și este pusă sub învinuire.

Nu este singura USR-istă care este penală și ocupă funcție publică. Lista este una uriașă pentru că, ce să vedem, USR-ul fură ca în codru. A furat și când a fost la guvernare și va fura și dacă o să obțină un procent care să conteze la viitoarele alegeri. Este absolut necesar să NU mai votăm USR, PNL, PSD, partide care vor să îngroape țara. Social democrații și liberării fură ca în codru, pe când USR-iștii au și o altă agendă, cea a propagandei de gen, militând pentru distrugerea familiei tradiționale, băi mixte în școli, dezincriminarea pedofiliei. În toată această ecuație remarcăm faptul că neomarxiștii sunt uniți între ei pe când suveraniștii sunt dezbinați. Este timpul să ne unim forțele pentru a putea face față unor astfel de politici ce vor să genereze haos!

Oana Sivache, directoarea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, pusă de USR pe funcție, zeci de mii de euro șpagă!

Oana Sivache, directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, se află sub control judiciar, fiind suspectată de DNA că ar fi primit mită în valoare de 8.000 de euro de la Bogdan Furtună, managerul interimar al Spitalului Colțea, în schimbul numirii acestuia în funcție. Sivache neagă acuzațiile, afirmând că nu a luat și nici nu a cerut șpagă.

Potrivit comunicatului DNA, cei doi au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile, sub acuzațiile de luare și dare de mită.

Furtună a fost numit manager interimar al Spitalului Clinic Colțea în 2022, după plecarea managerului interimar anterior, Paul Iordache, și îndeplinește în continuare această funcție. Este medic specializat în Medicină internă și a ocupat anterior poziția de director medical la Spitalul Colentina, care se află sub jurisdicția ASSMB.

Potrivit DNA, Sivache este acuzată că, în perioada 1 iulie 2023 – 27 februarie 2024, a primit de la Furtună foloase necuvenite constând în achitarea chiriei lunare și a facturilor de utilități în valoare de 39.295 lei pentru un imobil din București ocupat de ea și familia sa. În schimbul acestor beneficii, Sivache ar fi intervenit pentru numirea lui Furtună în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Colțea începând cu data de 4 noiembrie 2022.

Ăștia sunt cei de la USR! De la LGBTQ+ până la corupție

Romanii trebuie să afle adevărata față a celor din USR care au devenit lupi îmbrăcaţi în haine de oaie și care, pe lângă faptul că fură, vor să distrugă și familia tradițională impunând ideologia de gen.

Vorbim despre faptul că, dacă USR va obține un procent care să conteze la alegeri vor începe să legalizeze drogurile, să elimine cuvintele mamă și tată, înlocuind cu părinte 1 și părinte 2, vor încerca să rupă copiii de lângă mamele lor, influența părinților să fie minimă, dar și să reducă indemnizațiile date pentru creșterea copiilor. Poate toate aceste lucruri vi se par a fi aberații, dar la un simplu search pe google o să găsiți zeci de mii de știri care confirmă această luptă a neomarxiştilor în Europa și pe întreaga planetă. Astfel de cazuri se întâlnesc în Franța unde judecătorii deja au normalizat/legalizat pedofilia, achitând un violator al unei fetițe de 11 ani pe motiv că fetița nu și-a exprimat dezacordul!! (aveţi mai jos captura FOTO de pe BBC.COM drept dovadă)

Este doar un simplu exemplu de ce se poate întâmpla dacă USR-ul va ajunge să aibă un scor suficient de mare pentru a impune asemenea politici. La nivel local îl amintim pe controversatul Marius Bodea care se dă drept un conservator, dar care asumându-şi apartenența la USR, nu spune nimic, fiind de acord cu asemenea practici.

Marius Bodea de la USR este puternic susținător al LGBTQ+

De ce nu iese Marius Bodea să spună în public că susține familia tradițională, că a votat la referendumul pentru familie (desigur, asta dacă a votat…)? Îi e frică să nu aibă parte de soarta Elenei Lasconi care pur și simplu a fost mazilită de USR pentru că a avut tăria de a recunoaște că este de partea normalității? BZI nu este împotriva LGBTQ + dar credem în valorile tradiționale.

Comentarii
  • TOTI SUNT PENALI! INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA! Doar cei care dau spaga ajung in functii publice, tocmai din acest motiv absolut nimic nu merge in tara asta, pentru ca avem doar incompetenti care au dat si la randul lor vor lua spaga! TOTI SUNT NISTE PENALI!!!

  • Sper ca într o zi sa va înecați în propriile mizerii. Sper din suflet. Site de rahat….

  • IAR PETRIS SI BARLIBA SUB CONTROL JUDICIAR PENTRU ABUZ IN SERVICIU, MITU SI HABA PENTRU LUARE DDE MITĂ ÎNCĂ DIN FEBRUARIE 2023 nu au primit nici o sentinta în dosarul stimulatoarelor ”sterilizate” luate de Tesloianu de la morți si a stenturilor

  • Ce sa mai spui de madame Armand, surprinsa in flagrant delict la sacii cu voturi. Daca nici aia nu a fost dovada … Da’ la noi SRI numai pentru Romania nu lucreaza. Pres pentru altii.

  • satul de useristi si de aroganta lor

    Cum sunt useristii si toti ceilalti din aceeasi faina (eiusdem farinae)?

    1. Sunt narcisisti, autocentrici, raportandu-se in permanenta la propria persoana și la propria placere. Sunt coplesiti de propria grandoare si se mira ca cei din jur nu o apreciaza.
    2. Au un eu supradimensionat. Se cred „speciali” si considera ca „li se cuvine”. Vor sa primeasca fara sa faca nimic. De aici si dezamagirea cronica, pentru ca nimeni nu da nimic gratis..
    3. Sunt mediocri. Nu vor competitie, nu vor clasamente. In clasele primare, ca sa nu fie „discriminare”, si desteptul si prostul sa ia premiul intai.
    4. Traiesc in lumea virtuala fabricata de social-media. E adevarat pentru ca scrie pe Facebook, este o axioma pentru ei.
    5. Ignora realitatea si opereaza cu clisee de o ineptie crasa : tefelistii nu trăiesc bine pentru ca „ciuma roșie” fura, credinta crestina inseamna sa pupi moaste, deciziile Curtii Constitutionale trebuiesc aprobate prin referendum, nu sunt spitale pentru ca sunt catedrale, etc.
    6. Ce îi intereseaza? Sa participe la „evenimente”. Acolo pot sa isi etaleze gadgeturile si sa-si dea aere. Este singura varianta in care ei pot “apartine” de ceva. Asa isi bifează nevoile sociale de apartenenta.
    7. Deviza useristului : EAT, SLEEP, PROTEST, REPEAT.

  • Sa ne kakam tot poporul roman pe toti sobolanii Usr, Psd , Pnl. Nu le dati niciun vot, astia trebuie sa dispara , daca nu….. vom disparea noi ca popor si tara asta nu va mai exista. Atentie ! Urmeaza 10 ani de distrugere totala daca vom vota iar ca chiorii si debilii Usr, Psd ,Pnl!

  • Teofana gura de aur

    Sa ne ferească Dumnezeu dacă ajunge purcina furajat la putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *