Prima pagină » Titlurile zilei » Cu o fată din Vaslui niciodată nu te pui! O domnișoară și-a parcat mașina pe două locuri în Piața Unirii. Le-a spus polițiștilor că a cumpărat două tichete de parcare

Cu o fată din Vaslui niciodată nu te pui! O domnișoară și-a parcat mașina pe două locuri în Piața Unirii. Le-a spus polițiștilor că a cumpărat două tichete de parcare

26 iun. 2024, 02:00, 20 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Marți dimineață, 25 iunie 2024, în jurul orei 08:00, șoferii au fost exasperați de o fată care și-a parcat mașina pe două locuri de parcare, în Piața Unirii

Primăria Iași are amenajată o parcare cu plată în Piața Unirii, iar o șoferiță din Vaslui s-a gândit că poate să își rezerve mai multe locuri. Aceasta și-a lăsat mașina chiar pe linia de delimitare a locurilor de parcare. Unii oameni au încercat să-i atragă atenția, însă ea nu a fost impresionată și le-a spus că a plătit pentru ambele.

Și-a parcat mașina pe două locuri

După ce a parcat, șoferița a stat chiar lângă autoturism și a vegheat locul. De fiecare dată când trecea un alt șofer, oprea în speranța că este un loc liber, însă ea s-a pus stăpână pe două spații. După câteva minute, și-a făcut apariția și un echipaj de la Poliția Locală, care a fost sesizat de un cetățean. Oamenii legii i-au explicat clar că trebuie să mute mașina și să nu mai blocheze parcarea, însă femeia susținea faptul că nu au dreptul, deoarece a plătit, însă aceștia i-au transmis că riscă să fie amendată. După câteva minute, femeia s-a conformat și a mutat autoturismul. Ulterior, un alt șofer norocos a ocupat celălalt loc de parcare.

„Am încercat să discutăm cu ea, să îi precizăm că nu este normal să blocheze două locuri de parcare în modul acesta. Mi-a spus că ea nu mută mașina, deoarece așteaptă pe cineva și și-a luat două locuri de parcare. Am văzut că nu avem cu cine să ne înțelegem și am plecat”, a spus un șofer care a încercat să parcheze pe unul dintre locuri.

Polițiștii se confruntă cu astfel de probleme zilnic

Deși a început vacanța de vară pentru elevi și studenți, iar străzile sunt puțin mai libere, unii șoferi preferă să încalce legea pentru mai mult confort. Doar ieri, polițiștii locali au ridicat cel puțin 10 mașini parcate pe trecerile de pietoni sau pe trotuar. Ieșenii sunt exasperați, deoarece trotuarele sunt blocate de autoturisme oprite ilegal, ba chiar și căile de acces ale spitalelor și școlilor. Oamenii sunt nemulțumiți că nu pot să meargă pe trotuare din cauza autovehiculelor. Cei depistați riscă o amendă de până la 750 de lei și trei puncte de penalizare. Unii localnici au început să-și facă singuri dreptate și au trecut la fapte. Un șofer s-a trezit cu parbrizul mașinii plin de albuș și coji de ouă. Alții au găsit saci plini de gunoi lăsați chiar pe capotă sau pe parbriz.

Șoferița din Vaslui a fost liniștită de polițiști după ce și-a parcat mașina pe două locuri în Piața Unirii.

Comentarii
  • Pentru politia locala, „normalitatea” primeaza legalitatii. Aplicand logica lor, nu e normal ca politia locala sa existe, desi e infiintata legal.
    Faptul ca aia e din VS nu are nicio relevanta.

  • A venit vasluianca la Palas sa manance un covrig si sa isi faca o poza. Frumos la oras nu ?

  • Piata Unirii marlane , Palas e la 1km mai incolo!!

    • catre anonim vasluian de doi lei

      cap de guma, a lasat masina in piata unirii, apoi a mers pe jos pana in palas.

  • Problemă rezolvată

    Există o constantă a naturii la vegasluyeni, indiferent că ramân la ei în județ sau se oploșesc în alte locuri, inclusiv la noi. Și anume: mârlănismul și neamprostia le rămân la cota maximă. Oriunde se duc se comportă ca în grajdul de la ei de-acasă.
    Nu e de mirare nici cu fetișcana asta ajunsă la oraș: pentru ea, de unde provine, e ceva normal ca vita să ocupe 2 locuri la adăpătoare în așteptarea boului.

  • Obisnuiti sa isi lase masina oriunde in fata portii la ei acasa, in camp. Daca nu e NT, e VS.

  • Garantez că 90% din comentacii de mai sus nici măcar nu au mașină și doar la 50% din ei le pute mana a CTP că restul nu au 3 lei de bilet.
    Nu contează că e din Is, Vs, Bc, planeta Marte sau din galaxia Andromeda, însă gunoiul de ziarist care a defecat acest articol ar trebui dat în judecată pt xenofobie.
    Mai mult ca sigur unul din cele două locuri de parcare îl ținea ocupat pt cineva, aștepta pe cineva. Un bărbat se poate impune în astfel de situații, ținând locul „ocupat”, însă o femeie nu va putea face chestia asta, o va da la o parte un marlan care cheamă pulitia locală (niste paznici ordinari) și cel mai penal ziar local.

  • A parcat ca la Vaslui !, unde ar fi problema ?

  • Taranusi de Vaslui, Neamt si alte orase. Sunt si oameni okay, dar aia nu stau la cafele pe Copou ca nu au timp sa fie loseri.

  • spui vagislui si tragi apa

  • Ați auzit și voi ieșenii de tras apa, după ce au venit cei din Vs, Nt, Bc, Sv și Bt și v-au învățat să vă spălați și să nu vă mai căcați in fundul curții.
    Jet mai paduchiosilor !

    • Hihihi, ce se mai oftica viniturile cand le amintesti ca-s din provincie si au venit la oras.
      Dar avem nevoie de ei. Iata-i, ei muncesc pentru noi. Iata-i, ne amuzam de ei cum traiesc la bloc prin sate, cum stau cu orele gazati in trafic, cum inca primesc pachet „de-acasa”.
      Hoarde, hoarde de provinciali le sosesc viniturilor in vizita, ii vezi prin Palas, prin Iulius, prin Copou cum merg mandri ca au si ei pe cineva la oras.

  • Hihihi, ce se mai oftica viniturile cand le amintesti ca-s din provincie si au venit la oras.
    Dar avem nevoie de ei. Iata-i, ei muncesc pentru noi. Iata-i, ne amuzam de ei cum traiesc la bloc prin sate, cum stau cu orele gazati in trafic, cum inca primesc pachet „de-acasa”.
    Hoarde, hoarde de provinciali le sosesc viniturilor in vizita, ii vezi prin Palas, prin Iulius, prin Copou cum merg mandri ca au si ei pe cineva la oras.

  • Pe imaș la Wasluy se dă cu var pentru delimitarea zonelor de parcare.

  • @ANONIM Daca voi stiti sa trageti apa si sa va spalati de ce ati mai venit la Iasi, nu se traia mai bine la Vaslui?

  • vs + bt + sv + nt = tarani

    o celebra zicala de pe stadioane: apa nu-i, lumina nu-i, sa-mi bag p…in el vaslui

  • E mișto în iasi ,la oraș

  • cand ai zis vaslui vine sfarsitu lumii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`