Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cu cine vor locui copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău: „Am primit vestea. N-am cuvinte…”. Ce a decis instanța

Cu cine vor locui copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău: „Am primit vestea. N-am cuvinte…”. Ce a decis instanța

18 nov. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Lupta pentru domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău a ajuns la final. Judecătorii au decis ca băieții celor doi să locuiască împreună cu mama lor. Claudia s-a declarat extrem de mulțumită și fericită pentru că își va putea crește copiii în liniște.

Artista a primit vestea pe neașteptate, în timp ce era acasă. Deși i se părea normal ca judecătorii să ia această decizie, Claudia a spus că a avut emoții cu privire la decizie.

Domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău, stabilit la mamă

După ce a aflat decizia instanței, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj emoționant. Vedeta a spus că avea foarte multe emoții, cu toate că i se pare un lucru normal ca la ea să primească custodia celor doi copii, mai ales că a luptat foarte mult pentru acest lucru.

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…) La început probabil că da (n.r. am avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute.

Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binele învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu se mută în casă nouă

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă în care urmează să locuiască alături de cei doi copii ai ei și preconizează ca în anul 2023 lucrarile să fie gata.

„Am venit la casa cea nouă, unde abia așteptăm, atât eu cât și copiii, să ne mutăm. Preconizăm că prin primăvară. A ajuns și mobila. Abia aștept! Abia aștept!”, a anunțat Claudia, pe Instagram, la începutul lunii noiembrie.

Claudia Pătrășcanu a refuzat apartamentul și mașina de la Gabi Bădălău

Gabi Bădălău susține că a vrut să îi cumpere o casă fostei sale partenere la București pentru a fi mai aproape de cei doi copii, dar Claudia Părășcanu a refuzat cu toate că afaceristul s-a oferit să îi cumpere și mașină.

„Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alege la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani. Nu vreau să o cumpăr, nu mă interesează de ea să mă împac sau alte lucruri. Era vorba să aibă lângă ea ambii părinți aproape”,  a relatat Bădălău, potrivit spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *