Prima pagină » Sport » Cu cine termină Dinamo sezonul? 10 jucători, la final de contract, ezită să prelungească angajamentele. „E complicat!”
Cu cine termină Dinamo sezonul? 10 jucători, la final de contract, ezită să prelungească angajamentele.

Cu cine termină Dinamo sezonul? 10 jucători, la final de contract, ezită să prelungească angajamentele. „E complicat!”

19 mai 2020, 04:00,
în Sport

Dinamo București are 10 jucători aflați la final de contract și, în acest moment, niciunul nu a semnat prelungirea până la finalul lui august

Sezonul din Liga I se va relua, cel mai probabil, la mijlocul lunii iunie, astfel că mai multe cluburi din Liga 1, printre care și Dinamo, se confruntă cu probleme grave. Elevii lui Adrian Mihalcea se află cantonați la Săftica. Gruparea din șoseaua „Ștefan cel Mare”, despre care se spune că se află în proces de vânzare, are 10 jucători aflați la final de contract și, în acest moment, niciunul nu a semnat prelungirea până la finalul lui august.
Cei 10 jucători aflați în această situație sunt Diego Fabbrini, Mattia Montini, Ante Puljic, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N’Diaye, Ionuț Șerban, Filip Mrzljak și Robert Moldoveanu.
Ionel Dănciulescu, despre problemele grave de la Dinamo.

”E nevoie de un lot numeros și competitiv. Altfel, e complicat. Suntem la 3 puncte de baraj!”

Dinamo va avea probleme mari

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, speră ca această chestiune să fie rezolvată, pentru că altfel spune că Dinamo va avea probleme mari, mai ales că roș-albii se află la doar trei puncte de locul de baraj.

„Sunt ceva restanțe financiare, e vorba de luna februarie și de prima parte din martie, pentru că de pe 24 martie s-a intrat în șomaj tehnic. Eu nu mă gândesc deloc la retrogradare, dar nu putem minți că nu suntem la trei puncte de locul de baraj.
Ai nevoie de un lot valoros, competitiv și numeros, pentru că altfel e complicat. Așa că eu sper că se vor găsi soluții pentru ca această problemă să fie rezolvată”, a spus Ionel Dănciulescu.

De ce nu vor jucătorii să mai prelungească contractele până la finalul lui august

Mrzljak, venit în vara trecută la Dinamo, a parafat un contract până la 30 iunie 2020. Conducerea lui Dinamo i-a propus mijlocașului un act adițional, valabil încă 30 de zile, pentru a-l avea la dispoziție și în iulie, susține Gsp.ro, când urmează să se joace majoritatea confruntărilor din play-out.
Clubul i-a oferit 3.000 de euro pentru luna iulie în condițiile în care salariul său din acest an a fost de 12.000 de euro lunar. Mijlocașul croat a considerat oferta umilitoare și nu are de gând să semneze extinderea înțelegerii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`