Prima pagină » Radio » Actualitate » Cu cine seamănă Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu. S-a supărat foarte tare când i s-a spus asta

Cu cine seamănă Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu. S-a supărat foarte tare când i s-a spus asta

17 oct. 2023, 10:40,
în Radio

Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a avut recent parte de un episod neplăcut în urma unei întâlniri cu un fan de-al mamei sale. Persoana respectivă i-a spus că fiicele nu-i seamănă, lăsând să se înțeleagă că au preluat din trăsăturile taților. Astfel, Sienna Spak a luat atitudine și a transmis un mesaj public către toți fanii mamei sale.

Andreea Antonescu este o artistă consacrată ce și-a început cariera de la o vârstă fragedă, pe când ave doar 6 ani. A atins apogeul odată cu trupa Andre, alături de Andreea Bălan. La fel ca și fosta ei colegă de trupă, este mamă de fete, ambele având câte un mariaj eșuat la activ.

Cu cine seamănă Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu

Fiica cea mare a Andreei Antonescu a transmis un mesaj important tuturor admiratorilor mamei sale. Se întâmplă des ca artista să fie recunoscută pe stradă și să fie oprită de fani pentru a fi admirată și a schimba câteva vorbe.

Așa s-a întâmplat și de această dată, căci artista a fost oprită pe stradă de o fană, numai că tânăra mămică nu era singură, ci se afla în compania celor două fetițe ale sale, moment în care persoana respectivă i-a spus artistei că nici Sienna și nici mezina familiei nu seamănă deloc cu ea, dând de înțeles că au preluat trăsături predominante de la tații lor.

Această remarcă se pare că nu a fost deloc pe placul fiicei celei mari a artistei, așa că micuța a decis să transmită un mesaj public pentru toți cei care se vor mai întâlni cu mama eide acum înainte.

Sienna s-a supărat foarte tare

Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, le-a spus internauților ca, atunci când vor mai avea ocazia să se întâlnească cu mama ei pe stradă, să îi spună de fiecare dată că fiicele ei, adică ea și surioara sa cea mică, seamănă leit cu ea, și nicidecum cu tații.

Mândră de atitudinea fiicei sale, cântăreața a confirmat că, într-adevăr, ar fi de preferat ca rugămintea fiicei sale să fie respectată, dând de înțeles că nu a deranjat-o absolut deloc intervenția fiicei sale, ba din contră!

Andreea Antonescu: „Trebuie să vă povestesc o situație. Ca de obicei, că eu m-am tot obișnuit, am fost mai devreme oprită pe stradă, fiind cu fetițele, și mi s-a zis «Vai, nu seamănă cu tine fetele deloc»… Trist, dar adevărat, adică adevărat că mi se întâmplă chestia asta foarte des, nu că nu ar semăna fetele cu mine. Sienna s-a supărat tare, așa că Siena are rugăminte la voi, mare.”
Sienna: „Dacă vă întâlniți cu mami, vă rog să-i spuneți că noi semănăm cu ea. Mulțumim.”
Andreea Antonescu: „Să nu uitați, să spuneți că fetele seamănă cu mami.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *