Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cu cine seamănă fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea? Elena va împlini 24 de ani

Cu cine seamănă fiica Loredanei Groza și a lui Andrei Boncea? Elena va împlini 24 de ani

30 iun. 2022, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Loredana Groza se declară o mamă fericită. Elena Boncea a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară cu stil, gata să cucerească lumea artistică din România, deoarece și ea este atrasă de muzică, însă nu este solistă, ci producător muzical.

Elena împlinește pe 14 iulie, chiar de ziua Franței, 24 de ani. O vârstă la care își creează, și ea, un nume în industria muzicală. Spre deosebire însă de mama ei, prezența ei în mediul online este una mai discretă, unele dintre conturile sale fiind, de altfel, private.

Naș de cununie le-a fost nimeni altul decât Florin Călinescu

Elena Boncea s-a născut în 1998, la o lună după ce Loredana și Andrei Boncea se căsătoreau. Naș de cununie le-a fost nimeni altul decât Florin Călinescu, tot el fiind și nașul de botez al Elenei. Dacă în copilărie, Elena semăna mai mult cu tatăl ei, acum, la 23 de ani, Elena aduce tot mai mult cu mama ei. Însă în varianta brunetă.

Cele două au o relație foarte bună, iar Loredana se emoționează de fiecare dată când vorbește despre fiica ei. De alfel, cele două merg și acum împreună în vacanțe, atunci când timpul le permite.

Loredana Groza: „Încă învăț să fiu mamă”

În ceea ce privește declarațiile de iubire, anul trecut, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Loredana scria: „Happy Bday my baby!! Puiul meu sunt 23 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele! Mami te iubește”.

Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza

Elena Boncea a moștenit foarte mult din frumusețea mamei sale, dar nu și calitățile vocale cu care Loredana Groza ne încântă de ani buni. Chiar dacă tânăra are o meserie diferită de cea a mamei sale, ea activează totuși în branșă. După ce a studiat la un liceu de prestigiu din Capitală și la Universitatea Oxford din Marea Britanie, fiica blondinei a ajuns producător audio și chiar compune melodii pentru mai multe case de producție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *