Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cu cine se iubește Iancu Sterp: Cine este femeia misterioasă din clipul său

Cu cine se iubește Iancu Sterp: Cine este femeia misterioasă din clipul său

25 ian. 2022, 09:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iancu Sterp face parte dintre concurenții a două emisiuni televizate, și anume Puterea Dragostei și Survivor. Spre dezamăgirea fanilor, acesta nu a reușit să câștige marele premiu în cadrul niciuneia dintre emisiuni.

După participarea sa la cele două emisiuni, acesta a încercat să intre în industria muzicală, la fel ca fratele său Culiță Sterp. Iancu a cântat alături de Costi Ioniță și fratele său. Cei trei au scos melodia „Sărutările Tale”. Fostul concurent de la Survivor a scos câteva melodii și cu Dodo, precum „Cel mai bun iubit” și „Iubirea noastră”. Tânărul de 23 de ani îi calcă pe urme fratelui său mai mare, Culiță, și pare că îl prinde din urmă. Iancu Sterp are mulți fani, majoritatea de sex feminin, care adoră să-i asculte muzica și să-l urmărească la televizor.

Acesta face parte dintr-o familie numeroasă. Iancu Sterp mai are un frate și două surori: pe Culiță, Geta și Ileana. Aceștia au fost crescuți de mama lor, „mama Geta”, așa cum este denumită de familie, și pe internet, de către fani.

iancu sterp si fratii sai

Iancu Sterp mai are un frate și două surori: pe Culiță, Geta și Ileana.

Are Iancu Sterp o nouă iubită?

Iancu nu a fost tocmai norocos din punct de vedere al vieții amoroase. Cu toții știu de fosta iubită a lui Iancu, Denisa de la Puterea Dragostei. Deși păreau de nedespărțit în cadrul emisiunii, cei doi tot s-au separat, până la urmă. Iancu a declarat că s-au despărțit după ce acesta a participat la Survivor, iar de vină ar fi fost distanța dintre cei doi.

Recent, tânărul a postat un clip video pe TikTok în care concura cu fratele său. Acesta le-a promis fanilor că dacă îl ajută să-și învingă fratele le va arăta cui aparține silueta cu talie de albină de lângă el. Fanii au luat-o razna și fac tot felul de presupuneri. Lumea crede că ar putea fi vorba despre o nouă iubită a tânărului, însă nu acesta nu a făcut nicio declarație oficială.

iancu sterp cu camasa descheiata la puterea dragostei

Iancu Sterp este un tânăr râvnit de multe dintre fanele sale.

Mama Geta: Cea mai sufletistă persoană

Mama lui Iancu Sterp, Geta Guțiu și-a crescut, în mare parte, singură, cei patru copii, pe Culiță, Iancu, Ileana și Geta. Aceștia erau destul de mici când tatăl lor i-a părăsit.

După participarea fiilor săi la Puterea Dragostei, mama Geta este o femeie foarte apreciată în mediul online, și iubită de către internauți. Aceasta este chiar și mai apreciată de către copii săi pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru aceștia. Deși este o mamă singură, acestora nu le-a lipsit nimic.

S-au împlinit deja 9 ani de când tatăl copiilor a părăsit-o pe mama Geta, după spusele acesteia. Mama Geta și-a crescut singură copiii.

iancu sterp si familia sa

Mama Geta și-a crescut singură copiii.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.” a declarat aceasta.

Poate cei doi băieți ai săi și-au dorit să apară la televizor și pentru a-i atrage atenția tatălui. După zisele mamei, încercările celor doi au fost în zadar.

„I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!” a declarat mama Geta.

Deși faptele arată contrariul, mama Geta încă speră ca bărbatul ei să se întoarcă.

La momentul actual, venitul principal al acestora vine din afacerea lor de familie din domeniul agriculturii. Iancu și Geta Sterp au fiecare câte un canal de Youtube în care își documentează ocazional viața, momentele interesante pe care le petrec la muncă, alături de animalele pe care le dețin și, mai ales „senzațiile tari” pe care le trăiesc în timpul unor sporturi extreme.

iancu sterp si mama sa

La momentul actual, venitul principal al acestora vine din afacerea lor de familie din domeniul agriculturii

Iancu Sterp este un tânăr râvnit de multe dintre fanele sale, însă acesta nu a avut prea mult noroc în dragoste. Fanii din mediul online cred că acest lucru este pe cale să se schimbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *