Prima pagină » Actualitate » Cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu: Și-a găsit fericirea după divorțul de Gabi Bădălu

Cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu: Și-a găsit fericirea după divorțul de Gabi Bădălu

14 mart. 2024, 13:16, 1 ,
în Actualitate

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-un divorț complex, care s-a întins pe o perioadă de mai mulți ani și deși nu mai credea că va mai putea iubi. După divorțul de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu pare că și-a găsit fericirea. Aceasta și-a refăcut viața sentimentală. Doar apropiații știu cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu.

Cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, se află în prezent într-o nouă etapă în viața sa sentimentală, după divorțul de Gabi Bădălău. Din fericire pentru artistă, după ani de suferință și dezamăgiri, se pare că a apărut și soarele pe strada sa.

Artista a păstrat discreția în legătură cu identitatea noului ei partener, preferând să își trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Claudia a făcut o mare dezvăluire, postând pe pagina sa de Instagram o imagine cu inelul de logodnă, confirmând astfel că se pregătește să își unească destinul cu cel al actualului său iubit.

Despre noul bărbat din viața Claudiei, artista nu a oferit prea multe detalii, preferând să păstreze această parte a vieții sale cât mai privată. Totuși, cântăreața nu a putut să își ascundă bucuria și fericirea, mărturisind că a găsit în sfârșit liniștea și iubirea după ani întregi de căutare și dezamăgiri.

Totuși, Claudia a împărtășit câteva gânduri despre acest nou capitol din viața sa, vorbind despre credința în iubire și faptul că acum poate afirma cu zâmbetul pe buze că mai crede în ea.

„Credeți în iubire, pentru că există! Acum pot să spun cu zâmbetul larg și cu voce tare că mai cred în iubire. Dacă acum câțiva ani spuneam că nu mai vreau să aud de căsătorie, eram dezamăgită, asta se întâmplă. Lumea îmi spunea: «Greșești, dar te lăsăm în pace, că este supărată, ești dezamăgită, dar o să crezi și în iubire, o să crezi și în căsătorie, o să vrei să mai faci și copii»“, a spus Claudia.

Băieții ei au un rol esențial în viața vedetei

Un rol esențial în viața Claudiei au cei doi băieți ai ei. Datorită relației foarte bune cu ei, vedeta și-a putut reface viața sentimentală. Cântăreața a menționat că aceștia se înțeleg foarte bine cu noul ei partener și că au fost de acord cu alegerea sa.

Ea le-a mulțumit pentru înțelepciunea și iubirea pe care au arătat-o în această situație și a promis că nu îi va dezamăgi niciodată.

Claudia a vorbit și despre calitățile partenerului său, evidențiind răbdarea și înțelepciunea acestuia, precum și implicarea sa în relația cu copiii ei. Ea și-a exprimat recunoștința pentru tot sprijinul și toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună.

„Îi mulțumesc și partenerului meu că este un bun prieten pentru copiii mei și înțelegător. Are răbdare, înțelepciune, este atent la dorințele lor… este un suflet foarte bun. Este omul pe care îl prețuiesc pentru tot ceea ce înseamnă el!”, a mai precizat Claudia.

Acum, artista se pregătește de nuntă alături de actualul iubit, iar Gabi Bădălău trăiește o poveste de dragoste alături de Bianca Drăgușanu, iar fanii vor să știe cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *