Prima pagină » Cancan » Cu cine s-a pozat Dinu Maxer la puțin timp de când a anunțat public că divorțează. Este o actriță celebră din România

Cu cine s-a pozat Dinu Maxer la puțin timp de când a anunțat public că divorțează. Este o actriță celebră din România

04 apr. 2023, 13:53,
în Cancan

La puțin timp după ce a anunțat public faptul că divorțează, Dinu Maxer s-a pozat cu o celebră actriță din România. Fostul partener al Deei se află într-o vizită pe Coasta de Azur. Faptul că celebrul cuplu a ales să meargă pe cai diferite, a surprins pe toată lumea.

Cei doi trec acum printr-o perioadă mai dificilă și își continuă munca zilnică și stau alături de copii.

Dinu Maxer s-a pozat alături de o actriță celebră din România

Aflat într-o vizită pe Coasta de Azur, Dinu Maxer s-a pozat recent alături de Maia Morgenstern.

„În vizită pe Coasta de Azur la producătorul clipului Vampire Dreams, din cadrul proiectului european Mystic Transylvania; pe faleza din Nisa, la o discuție cu Maia Morgenstern”, sunt cuvintele scrise de compozitor, pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor pe care le-a postat. Dinu a primit o mulțime de aprecieri din partea urmăritorilor săi.

Ce a spus Deea Maxer despre relația cu Dinu

După ce și-au spus adio în mod oficial, Deea Maxer a ținut să facă o serie de precizări cu privire la relația pe care a avut-o cu Dinu.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu Maxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe internet.

După zvonurile din ultima perioadă, Deea a decis să dea cărțile pe față și să vorbească despre divorț. În cadrul unui interviu transparent, bruneta ne-a mărturisit că nu se pune problema ca ei să divorțeze doar pentru a câștiga mai mult capital de imagine.

Atât ea, cât și Dinu au realizat că nu mai sunt compatibili cu viața împreună, așa că au decis că varianta despărțirii este cea mai bună pentru amândoi. Deea susține că își vor duce proiectele la bun sfârșit, împreună, iar divorțul nu va afecta activitatea profesională în care sunt implicați amândoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *