Prima pagină » Bursa Barfelor » Cu cine s-a combinat directoarea de școală din târg! Toată lumea dă din coate
Cu cine s-a combinat directoarea de școală din târg! Toată lumea dă din coate

Cu cine s-a combinat directoarea de școală din târg! Toată lumea dă din coate

09 sept. 2022, 02:01, 3 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu o nouă informație despre Cristinuța Bidon, directoarea aia de la colegiul cu sturzi de lângă pasajul care duce spre dealul cu bucium. În rubricile trecute, babele au spus despre cucoană că face niște combinații pe bani mulți cu spațiile colegiului. Închiriază la negru diverse spații, iar lovelele le bagă sub fustă, mai pe la piele. Fiind suceveancă de loc, se lăuda că e în cârdășie cu alt sucevean, care, coincidența face, e și mare șef pe la primărie. Însă noutatea este alta. În toată combinația asta directoarea brunetă s-a înhăitat cu unul care are o firmă de pază, care se înfruptă și el din banii produși pe neveu. Este vorba de unul Iogen fără Petru, certat puțin cu sportul, după cobza pe care o afișează. Cei doi se înțeleg așa de bine că au pus-o și de un amantlâc. De fapt, ei combină afacerile cu plăcerea. Numai că acolo e vorba și de niște bani publici, iar lucrurile se vor împuți rău în perioada următoare. Asta, pentru că treburile de acolo au a ajuns și pe la urechile primarului care habar nu avea ce combinații se-nvârt la colegiul cu sturzi. Babele pregătesc berea și popcornul, urmează un serial interesant, cu audiență maximă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Vai vai vai, așa e. Oare banii de la închirierea sălilor de sport unde se duc? Se zvonește ca face bara bara cu profesorul de sport .

  • SI nu numai la acel liceu.
    Controale inopinante la toate scolile si liceele, sa vezi atunci golaniile cum ies la iveala. Chioscuri, hale, spatii, terenuri ocupate cu fel de fel, etc, etc.

  • Pai suceveanca e si doamna Adina Neacsu de la ANAF. Si-a schimbat iubitul (al II-lea pina la varsta asta) si cauta tot un sucevean….Petrica Ropota ar fi in preferintele ei. Cauta un om potent financiar dar si la pat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024