Prima pagină » Cultural » Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. “Asta nu schimbă nimic!”

Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. “Asta nu schimbă nimic!”

10 mai 2023, 14:16,
în Cultural

Alina Sorescu se află în plin divorț de Alexandru Ciucu, dar se sprijină pe ajutorul părinţilor pentru a-şi educa frumos fetele. Carolina și Raisa au acum 9 și, respectiv, 6 ani, deja sunt mici domnișoare.

Deși au trecut printr-o perioadă foarte dificilă, vedeta se bucură că are sprijinul celor apropiați în creșterea micuțelor.

„Carolina și Raisa sunt două fetițe minunate, alături de ele îmi retrăiesc copilăria și ador să facem lucruri împreună: de la pictat până la cântat, de la activități art&craft până la proiecte pentru școală.

Au personalități diferite. Carolina este înțeleaptă, curajoasă și un lider pentru sora ei mai mică, iar Raisa este foarte blândă, sensibilă și atașată de mine. Fetele sunt norocoase să aibă parte în preajma lor de mama și de tatăl meu, doi oameni foarte devotați, așa cum au fost și cu mine, spune vedeta. ”, spune Alina Sorescu..

Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu

Întrebată de Viva, „cine o ajută pe Alina Sorescu să-și crească fiicele, în plin divorț de Alexandru Ciucu, și cum le educă, Alina Sorescu a spus: „Între ele este o diferență mică de vârstă, așa că mă întreb dacă nu se află din când în când și în competiție. Sunt doi ani și un pic între ele și nici nu își imaginează viața una fără cealaltă. Au o relație foarte frumoasă, se joacă împreună, Carolina o mai sfătuiește la teme pe Raisa…

Nu sunt în competiție, fiind foarte diferite. Încerc în același timp să îi dau fiecăreia propriul spațiu și propriul timp. Simt că este extraordinar că se au una pe alta. Le răsfățăm și eu, și bunicii. Munca mea cu cei mici, studiile mele de psihopedagogie și răbdarea mea înnăscută m-au învățat să am un stil cald, dar ferm cu copiii. Așa că le răsfăț, dar pun și limite atunci când e cazul.

Însă sunt două fetițe care stiu să nu le depășească. Iar bunicii le iubesc enorm, mai ales că mama și tatăl meu au fost principalul meu sprijin în creșterea lor încă de când le-am născut.

„Carolina și Raisa sunt norocoase să aibă parte în preajma lor de mama și de tatăl meu, doi oameni foarte devotați, așa cum au fost și cu mine. Bunicii sunt foarte importanți în viața nepoților și e atât de bine când copiii învață valori importante de la ei. Iar aceste valori nu se schimba după moda parentingului”

Alina Sorescu, despre despărțirea de Alexandru Ciucu: „Nu am regrete, poate doar că nu am luat decizia mai devreme”

Alina Sorescu a divorţat de Alexandru Ciucu şi, deşi a trecut ceva timp de la separare, rănile sufleteşti se cicatrizează greu, mai ales că lupta pentru custodia copiilor i-a aşezat pe cei doi foşti soţi în tranşee separate.

Instanța a decis ca fetițele să locuiască o săptămână cu mama lor, iar următoarea cu tatăl

Instanța a decis pe 15 martie ca fetițele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână cu mama lor, iar următoarea cu tatăl. Cântăreața nu e de acord mai ales pentru binele copiilor, așa că va face apel, după cum a anunțat într-un mesaj pe Facebook.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființă mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanța este că fetițele să stea o săptămâna la mama și o săptămâna la tată.

Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a explicat Alina Sorescu în mediul online.

Artista are de gând să lupte pentru binele fetițelor, vrea să locuiască doar cu ea, să aibă un program bine stabilit, să nu se plimbe din casă în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`