Prima pagină » National » Cu cine ar fi chefuit Vlad Pascu după ce poliția l-a lăsat să plece în noaptea în care a omorât doi studenți
Cu cine ar fi chefuit Vlad Pascu după ce poliția l-a lăsat să plece în noaptea în care a omorât doi studenți

Cu cine ar fi chefuit Vlad Pascu după ce poliția l-a lăsat să plece în noaptea în care a omorât doi studenți

17 sept. 2023, 14:00,
în National

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani, care a ucis doi studenți în 2 Mai, a fost oprit de poliție de două ori. Cu o zi înaintea tragediei, la un filtru, și chiar noaptea tragediei.

A fost lăsat să plece de la sediul poliției fără a fi testat pentru consum de droguri, deși i-au fost găsite droguri în mașină, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă.

Petrecăreții ar fi dat deja declarații în fața anchetatorilor

Vlad Pascu ar fi participat la o petrecere alaturi de copii ai unor persoane importante din județul Constanța, susține Cosmin Andreica, presedintele Sindicatului EUROPOL. Vlad Pascu ar fi consumat droguri la o petrecere la care au mai participat nouă tineri, copii ai unor persoane publice din județul Constanța, notează Aktual24.

Părinții celor nouă tineri ar fi persoane influente, care ocupă posturi si functii publice importante din domeniul politic si social, a dezvăluit Cosmin Andreica la Digi 24.

Petrecăreții ar fi dat deja declarații în fața anchetatorilor. Întrebat cine sunt aceștia, Andreica nu a vrut să dea niciun nume.

„Cred ca la aceasta intrebare trebuie sa ne raspunda reprezentantii IPJ Constanta sau cei ai Parchetului, pentru ca s-a deschis un dosar penal pentru consum si detinere de droguri. Cred ca si oamenii pot sa spuna. Am primit informatii de la oameni ai locului care, de fiecare data cand apare cate un astfel de incident, simt nevoia sa le spuna, din nou si din nou”, a spus Andreica.

Încă un pieton a fost izbit în plin de un șofer beat, la Constanța

Într-o altă ordine de idei, precizăm că un pieton a fost lovit de un şofer care a fugit de la locul accidentului, în municipiul Constanţa, iar conducătorul auto a fost găsit apoi de poliţişti, care au stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa a avut loc un accident rutier, scrie News.ro.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că o persoană necunoscută ar fi condus un autoturism şi ar fi accidentat un bărbat, de 33 de ani aflat pe partea carosabilă. Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului. Pietonul a fost grav rănit. În urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, de 30 de ani”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *