Prima pagină » Radio » Actualitate » Cu cine a rămas Leon, fiul lui Kamara, în timp ce „faimosul” se află la Survivor România. Surpriza de care a avut parte micuțul

Cu cine a rămas Leon, fiul lui Kamara, în timp ce „faimosul” se află la Survivor România. Surpriza de care a avut parte micuțul

23 feb. 2023, 10:15,
în Radio

Leon, fiul lui Kamara, este principalul motiv pentru care tatăl său participă la emisiunea Survivor România, din Republica Dominicană. Micuțul suferă de o gravă afecțiune și are nevoie de o sumă mare de bani pentru intervenții medicale în străinătate. În tot acest timp, cât Kamara participă la show-ul de supraviețuire, Leon se află în grija mamei sale, Oana.

Jumătatea de culoare a fostei trupe Alb Negru este un artist foarte îndrăgit în România, iar asta de datorează abilităților sale vocale. Chiar dacă se bucură de succes, Kamara este mai rezervat din fire și nu dă tot timpul detalii despre viața personală. Asta probabil și din cauza problemelor de sănătate pe care le are fiul său.

Ce se întâmplă cu Leon, fiul lui Kamara, cât tatăl său este la Survivor România

Kamara a acceptat provocarea Pro TV de a face parte din tribul „faimoșilor” pentru a pune mâna pe marele premiu. Fiul său este bolnav și are nevoie de aproximativ 100.000 de euro, sumă care i-ar putea fi asigurată dacă ar câștiga Survivor România. În timpul în care cântărețul este plecat, Leon a rămas acasă, fiind vizitat recent de Adrian Minune.

În timpul în care Karama trece prin foarte multe provocări pentru a putea să câștige marele premiu, fiul său a rămas în grija fostei lui soții, Oana. Mai mult, copilașul a avut parte de o surpriză plăcută. Leon a fost vizitat zilele trecute de Adrian Minune, care l-a scos la un local, în weekend.

„Doua Minuni!😍🥰

Weekend MINUNAT să aveți!!!🔥

Adrian Minune❤️”, apare pe contul de socializare al lui Karama, la fotografia în care manelistul îl ține în brațe pe Leon.

Kamara, conflict cu DOC

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că „faimosul” Kamara are o fire vulcanică. Astfel, artistul intră în tot felul de conflicte, atât cu „războinicii”, cât și cu ai săi coechipieri. Se pare că artistul riscă să fie eliminat de la Survivor România, nu ca urmare a voturilor publicului, ci, mai degrabă, din cauza comportamentului său agresiv din cadrul competiției.

În ultima ediție a săptămânii, Kamara a avut parte de un nou conflict cu DOC. După ce rapperul a adus vorba de Leon, copilul lui Kamara, băiețelul confruntându-se cu anumite probleme de sănătate, Kamara l-ar fi scuipat în repetate rânduri pe artist. Deși DOC l-a rugat să-l lase în pace și să-i acorde puțin spațiu, Kamara l-a lovit pe interlocutorul său cu porția lui de cocos.

De ce afecțiune suferă fiul lui Kamara

Fiul lui Kamara suferă de o paralizie cerebrală cu care a fost diagnosticat la scurt timp după ce s-a născut. Din acel moment, artistul a încercat să facă toate eforturile pentru a-l salva, inclusiv să plece acum, în 2023, în Republica Dominicană. Anul viitor, cel mic va trece prin mai multe intervenții pentru care va avea nevoie de o mulțime de bani.

„Leon o să mai aibă intervenţii chirurgicale, dar nu anul acesta. Probabil la anul, din ce ne-au zis medicii, o să se întâmple asta. O să trebuiască să mergem în Spania pentru alungire de muşchi pentru că el are puseu de creştere şi la fiecare puseu de creştere mai mare are nevoie de această alungire de muşchi încât să nu pună presiune muşchii pe oase şi să se strângă oasele”, spunea Karama, înainte să plece la Survivor România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *