Prima pagină » Cancan » Cu cine a avut o relație Mihai Petre, înainte de a o cunoaște pe Elwira. Acum este soția unui celebru prezentator TV

Cu cine a avut o relație Mihai Petre, înainte de a o cunoaște pe Elwira. Acum este soția unui celebru prezentator TV

28 apr. 2022, 12:46,
în Cancan

Mihai Petre și Elwira se cunosc de mai bine de douăzeci de ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cunoscutul coregraf s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa dansatoare de origine poloneză, iar acum au o familie de invidiat.

Cu toate acestea, puțini știu cine a fost și una dintre primele iubite ale lui Mihai Petre.

Cu cine a avut o relație Mihai Petre, înainte de a o cunoaște pe Elwira

Câștigătorul „Asia Express” a avut o relație în perioada liceului cu actuala soție a unui cunoscut prezentator TV de la noi. Pe când avea doar 16 ani și înainte să o cunoască pe Elwira, Mihai Petre a avut o relație cu Gabriela, o adolescentă care la început i-a fost doar prietenă.

După puțin timp, prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste care a durat o perioadă. Odată cu trecerea anilor, cei doi au mers în direcții diferite. În prezent, Gabriela este actuala soție a prezentatorului Mihai Morar.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira

Cei doi s-au cunoscut când erau adolescenți. S-au văzut prima dată la un concurs de dans și s-au îndrăgostit din prima. În prezent, Mihai și Elwira au împreună două fiice și o casă așa cum au visat. Ba mai mult, cuplul se înțelege de minune și formează o echipă unită în fiecare zi.

Toate acestea se întâmplau în 2001, iar după 5 ani de relație, Mihai Petre a cerut-o în căsătorie pe frumoasa blondină. Doi ani mai târziu, au făcut nunta la Palatul Știrbey.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova.

Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp.

Mihai Petre și Elwira, despre un nou copil

Fostul jurat de la Românii au Talent și soția sa sunt unele dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară, care se bucură de mare succes în plan profesional. Cei doi coregrafi și câștigători ai sezonului 4 al emisiunii Asia Express sunt foarte îndrăgiți de publicul lor și apreciați pentru talentul lor. Din acest motiv, cei doi îi țin mereu la curent pe fanii lor cu informații din viața privată. De curând, cei doi au oferit un interviu de excepție, în care au vorbit despre cele mai interesante planuri de viitor, dar și despre aspecte personale ale vieții de familie.

Elwira Duda a mărturisit că mereu și-a dorit să aibă trei copii, dar planurile lor s-au schimbat în timp. Cu toate acestea, ea nu exclude posibilitatea de a mai da naștere încă o dată dacă acest lucruri va fi posibil. Ea a precizat că un nou membru al familiei ar fi cu adevărat o binecuvântare pentru ei. Chiar dacă nu mai are speranțe atât de mari, îi place să creadă că dorința îi va fi îndeplinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`