Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cu ce se ocupă Vulpița, la patru ani de când a dispărut de pe micile ecrane

Cu ce se ocupă Vulpița, la patru ani de când a dispărut de pe micile ecrane

01 oct. 2024, 19:00,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Vulpița s-a reprofilat, la patru ani de când a dispărut de la televizor. Și-a găsit loc de muncă și s-a filmat direct de la noul job! Iată cum s-a schimbat viața Veronicăi Stegaru în ultima perioadă.

După cum știe toată lumea, Veronica Stegaru a devenit cunoscută după ce a apărut la televizor, în anul 2020. Pe vremea aceea era căsătorită cu Viorel Stegaru și aveau împreună o fetiță. De atunci, în viața Vulpiței au mai apărut încă doi copii.

Veronica Stegaru s-a angajat și s-a afișat la locul de muncă

Veronica Stegaru a trecut prin multe peripeții de atunci. A născut, a ajuns la un pas să îi fie copilul luat de stat, iar mai apoi a plecat în străinătate. A divorțat de Viorel Stegaru și și-a găsit liniștea alături de un alt bărbat, de care s-a despărțit în cele din urmă. Vulpița și-a făcut apariția acum la noul loc de muncă și a surpins pe toată lumea. Aceasta lucrează acum la un magazin, unde s-a și filmat în tip ce dansează, pasiune care a făcut-o celebră, în cele din urmă.

Aceasta ar fi avut mai multe locuri de muncă. S-ar fi dus în altă țară pentru a câștiga bani, însă la scurt timp ar fi ajuns înapoi în România. Deși nu mai apare la televizor, Veronica Stegaru își ține fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei și este prezentă pe rețelele de socializare.

„Vă aștept la magazinul meu”, a scris Vulpița.

Viorel Stegaru este revoltat

Viorel Stegaru nu mai formează un cuplu cu Vulpița, însă modul în care au decurs lucrurile l-au supărat. Fostul soț al ei l-a criticat că nu și-a mai căutat copiii de când a plecat de acasă și ar fi uitat chiar și de ziua fiicei sale.

În prezent, Viorel Stegaru ar fi cel care ar avea grijă de copiii lor, alături de părinții lui. Acesta a transmis un mesaj dur la adresa fostei sale soții, spunând că ar trebui să îi fie rușine pentru tot ce s-a întâmplat.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Viorel Stegaru pe InstaStory, pe contul lui personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
01 octombrie 2024
01 octombrie 2024