Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea. Natalia are un succes impresionant peste hotare

Cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea. Natalia are un succes impresionant peste hotare

27 oct. 2022, 08:41,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea. Aceasta este o prezență discretă în spațiul public, iar în ultima vreme apare tot mai rar la tv. Sora celebrului jurnalist și prezentator tv locuiește în Italia împreună cu fiica sa și se bucură din plin de viață. Natalia are un succes impresionant peste hotare, dar ascunde și o mare suferință.

Cu ce se ocupă sora lui Mircea Badea

Dacă pe Mircea Badea îl cunoaște toată lumea, altfel stau lucrurile când vine vorba de sora lui, frumoasa Natalia. Aceasta este de profesie jurnalist, iar în trecut a lucrat împreună cu fratele ei la un post tv. În prezent, Natalia Badea este corespodent din Italia, acolo unde locuiește de câțiva ani.

Sora lui Mircea Badea are o carieră impresionantă. Aceasta a fost producător tv, profesoară de limba italiană și a lucrat ca translator timp de patru ani la Cotroceni. Mai mult, Natalia Badea a publicat și câteva cărți, iar aprecierile publicului nu au întârziat să apară. Frumoasa jurnalistă se bucură în prezent de succes peste hotare și se dedică fiicei sale de care este tare mândră.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Natalia Badea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta își dorește să își țină familia departe de ochii curioșilor și de scandalurile din lumea momdenă. Natalia, sora celebrului Mircea Badea, a dezvăluit care au fost marile provocări din carieră și ce sacrificii a făcut până să ajungă la celebritate.

„Am început de jos, lucru care mă bucură foarte mult pentru că nu cred că poți face foarte bine meseria aceasta decât dacă ai făcut toate muncile până acolo. Am fost producător la știri, mi se pare o meserie foarte grea, solicitantă și dacă nu ai idee cu ce se mănâncă televiziunea – de la montaj, la redactare etc – nu poți avea o astfel de funcție. Nu regret că am început de jos. Și vreo 2-3 ani am avut emisiune pe post.”, a declarat vedeta tv.

Mircea Badea are doar cuvinte de laudă pentru sora lui și o susține mereu. Celebrul jurnalist și prezentator se declară un bărbat împlinit în viața privată alături de Carmen Brumă. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Carmen Brumă se bucură din plin de rolul de mămică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta nu ține cont de vârstă și arată spectaculos.

Ce spune celebra jurnalistă despre provocările din carieră

Natalia Badea este o prezență discretă în lumina reflectoarelor. De ceva vreme, vedeta locuiește în Italia și este corespondent tv. La început, aceasta s-a adaptat cu greu vieții de acolo, mai ales că a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fetiței ei.

„Italia a fost mereu destinația mea preferată pentru vacanțe. Dar de la a merge în vacanță în Italia până la a locui aici, e drum lung. Lung cam cât din România până în Italia. Cum am ajuns eu să locuiesc pentru moment în Italia, prizonieră a propriei vieți e poveste lungă și prea personală ca să fie spusă public.

Dar cum spunea un prieten de-al meu psiholog, de câte ori ești într-o situație dificilă, gândește-te la ce cadou te așteaptă dincolo de această situație.”, a măturisit aceasta la scurt timp după ce s-a mutat în Italia.

Natalia Badea și-a încercat norocul și pe plan artistic, iar succesul a fost neașteptat. Sora lui Mircea Badea a publicat mai multe volume de poezii și un roman autobiografic, iar aprecierile publicului nu au întârziat să apară. Deși a avut parte de multe momente grele în carieră, dar și pe plan personal, vedeta se bucură din plin de viață și se dedică fetiței sale de care este tare mândră.

Sora lui Mircea Badea are o carieră de succes în televiziune, dar se afișează destul de rar în lumina reflectoarelor. Aceasta locuiește de ceva timp Italia și face furori peste hotare. Natalia Badea este atentă la fiecare apariție publică și este discretă când vine vorba de familia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *