Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Simona Sensual la vârsta de 41 de ani. „Nu o numesc chiar afacere”

Cu ce se ocupă Simona Sensual la vârsta de 41 de ani. „Nu o numesc chiar afacere”

17 ian. 2024, 10:47,
în Cancan

Ajunsă la vârsta de 41 de ani, Simona Sensual s-a reinventat. Vedeta a fost subiectul principal al tabloidelor pentru o activitate considerabilă, fiind prezentă în majoritatea emisiunilor de scandal din lumea showbiz-ului.

Cu toate acestea, se pare că această modalitate de viață nu este mai convenabilă, motiv pentru care a luat decizia de a se retrage și de a duce o viață mai calmă, de a lăsa scandalurile, bârfele și camerele de filmat.

Cu ce se ocupă Simona Sensual la vârsta de 41 de ani

În prezent, vedeta a ajuns la vârsta de 41 de ani este singură. În anul 2021, vedeta și-a încheiat cea mai recentă relație, separându-se de partenerul său, cu care era logodită și cu care avea proiecte importante împreună.

Simona Sensual a ales să nu facă niciun comentariu pe acest subiect și a preferat să fie discretă în ceea ce privește ceea ce privește relația sa anterioară. În prezent, ea are o cu totul altă ocupație și duce o viață care surprinde pe mulți.

În mare parte, Simona petrecere a timpului pictând, aceasta fiind pasiunea ei principală încă din copilărie. De asemenea, vedeta dedică multă mare a timpului afacerilor, ceea ce îi aduce o satisfacție.

Simona Sensual a renunțat la nume și la trecut

Simona Suhoi, fostă Sensual, a lăsat deoparte distracția și cluburile și s-a reprofilat. Fostul model petrece acum foarte mult timp în bucătărie, pentru că și-a deschis o afacere în industria alimentară și se ocupă cu mare atenție de aceasta. Vedeta și-a deschis o firmă de catering, care se pare că îi merge foarte bine. Ca orice afacere la început de drum, a mai prezentat și complicații, dar este încrezătoare și știe că va ajunge acolo unde își dorește. A reușit să facă o afacere din pasiunea ei de peste 20 de ani și, cel mai important, are de gând să facă și acte de caritate.

Pe lângă faptul că nu mai pozează nud, iar la un moment dat luase calea credinței, acum Simona Sensual este pasionată de artă. Simona nu este doar o femeie de casă și o gospodină de succes, ci și o bună artistă. În trecut, ea cânta la pian și a scos câteva piese, iar mai nou s-a apucat de pictat. Însă nu pictează cu pensula, ci cu niște cuțite speciale.

Simona administrează un centru de panificație și o cafenea în București

Chiar dacă nu a acumulat o avere imensă, ea nu poate nega faptul că situația sa financiară nu este deloc proastă. Mai mult decât atât, vedeta a deschis și o cafenea în București, pe care o gestionează singură.

Prin intermediul cafenelei pe care o deține și o conduce personal, Simona Sensual se implică în îngrijirea copiilor nevoiași din centrele de plasament. Astfel, vedeta direcționează 20% din profitul afacerii către acești copii care care au nevoie de sprijin.

„Nu o numesc chiar afacere, este un proiect de suflet în care am investit timp, energie, și multe sentimente. Este non-profit. Încerc prin afacerea pe care o am să ajut cât pot mai mulți copii din centre de plasament. 20% din profit se duc înspre ei”, a declarat Simona Sensual, la vârsta de 41 de ani,  pentru viva.ro, în luna noiembrie a anului 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`