Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă Oana, fosta soție a lui Kamara, după ce a renunțat la videochat. În ce relații a rămas artistul cu fosta parteneră de viață

Cu ce se ocupă Oana, fosta soție a lui Kamara, după ce a renunțat la videochat. În ce relații a rămas artistul cu fosta parteneră de viață

20 mart. 2023, 10:47, 1 ,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Oana, fosta soție a lui Kamara, după ce a renunțat la videochat. Faimosul artist al trupei Alb-Negru a trecut printr-un divorț scandalos în anul 2018, însă cântărețul nu a dorit să spună care a fost motivul ce a dus la destrămarea căsniciei. Kamara și Oana au împreună un băiat, pe Leon, care are probleme grave de sănătate. Fosta soție a cântărețului a făcut o perioadă videochat din dorința de a câștiga mai muți bani pentru tratamentele copilului. După un mariaj tumultuos, Kamara și Oana s-au despărțit, iar în prezent Oana are o cu totul altă ocupație. Iată în ce relații a rămas artistul cu fosta parteneră de viață.

Cu ce se ocupă Oana, fosta soție a lui Kamara, după ce a renunțat la videochat

Kamara, fostul membru al trupei Alb-Negru, are un trecut amoros tumultuos. Artistul a fost căsătorit cu Oana, de care a divorțat în anul 2018. Separarea celor doi a fost una scandaloasă, aceștia acuzându-se reciproc că nu au fost implicați în relație și au neglijat viața de familie. Kamara și fosta soție au împreună un băiat, pe Leon, care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și se luptă de mulți ani cu o boală necruțătoare.

Kamara și Oana se dedică în prezent băiețelului lor, chiar dacă nu mai formează o familie. Oana a fost criticată în trecut pentru că a făcut videochat, însă aceasta a mărturisit că a ales să facă asta deoarece avea nevoie de bani pentru tratamentele fiului ei. Kamara a vorbit recent despre fosta ocupație a partenerei sale, dezvăluind ce a dus la destrămarea relației lor.

,,Eu i-am respectat decizia și la fel de bine s-a întâmplat și acum aproape doi ani când a renunțat să mai lucreze, deși câștiga bine în domeniul respectiv încât să ajute la tot ce avea nevoie Leon, dar s-a hotărât să renunțe că nu mai voia, nu mai putea. Eu nu am condamnat-o nicio secundă, fiecare om e stăpân pe propriile decizii.”, a declarat Kamara.

În prezent, Oana s-a reinventat pe plan profesional și își dorește să devină acriță. Aceasta s-a înscris la academia de actorie a lui Dragoș Bucur.

„M-am orientat mai mult către actorie. Am urmat cursurile școlii Actorie de Film, a lui Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și am jucat într-un film de scurtmetraj în rol principal, alături de Kamara și Leon, realizat de un regizor francez care a fost impresionat de povestea noastră, a lui Leon.”, a precizat vedeta.

Kamara și Oana se dedică fiului lor și au o relație bună de dragul copilului. Și colegul de breaslă al lui Kamara, Andrei Ștefănescu, a trecut prin două divorțuri, dar păstrează legătura cu fosta soție, Antonia, cu care are un copil. Artistul iubește din nou și se declară un bărbat împlinit alături de partenera sa.

Ce spune artistul despre mariajul eșuat

Kamara și Oana nu mai formează un cuplu de câțiva ani, dar se ocupă împreună de creșterea fiului lor, Leon, care suferă de o boală necruțătoare. Artistul a vorbit recent despre problemele din căsnicie și încercările sale de a salva relația. Kamara a mărturisit că nu și-a condamnat soția pentru ceea ce a făcut în trecut.

,,Eu am crezut că este cea mai bună relație a mea, a și fost. Când au început să se strice lucrurile am crezut că se vor repara, nu-mi venea să cred că se întâmplă asta. Ce credeam că o să ne lege mai tare, ne-a despărțit. Noi nu am avut pe nimeni lângă noi atunci când Leon o venit pe lume. Ne-am trezit noi doi cu un copil.

Cred că și din cauza asta. Leon s-a născut mai devreme, nașterea lui și toate problemele, probabil i-au creat ei o stare. De aici au început oarecum problemele. Eu a trebuit să alerg, sunt cântăreț, să fac rost de bani. Ea era de multe ori singură, mi-a reproșat asta. Eu nu i-am reproșat ei nimic. Cred că de aici s-a produs ruptura. Cred că a intrat într-o ușoară depresie. Ea nu mai vorbea cu mine.”, a precizat faimosul cântăreț.

Kamara și fosta soție, Oana, au rămas în relații bune de dragul fiului lor. Cei doi au divorțat în anul 2018, după un mariaj tumultuos. Artistul se dedică în prezent muzicii, dar petrece cât mai mult timp posibil cu băiețelul său, Leon.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *