Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu. A moștenit talentul tatălui său

Cu ce se ocupă Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu. A moștenit talentul tatălui său

30 aug. 2024, 10:28,
în Cancan

Recent, s-a aflat cu ce se ocupă Nidia, fiica în vârstă de 34 de ani a Marianei și a compozitorului Horia Moculescu. Din cele spuse de mama tinerei, aceasta a moștenit talentul tatălui său, însă nu a vrut să profite de numele și celebritatea lui. Concret, Nidia Moculescu a ales să lucreze la un local din București, acolo unde cântă.

Mariana și Horia Moculescu au trăit, în trecut, o poveste de dragoste care s-a încheiat cu scandal. Rodul iubirii pe care și-au purtat-o este Nidia, fiica celor doi, care are acum 34 de ani. Mama ei a explicat motivul pentru care Nidia nu este atât de cunoscută în showbiz și a povestit cu ce se ocupă tânăra.

Cu ce se ocupă Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu a dezvăluit de curând unde lucrează Nidia, fiica ei și a lui Horia Moculescu. Deși tatăl ei este unul dintre cei mai mari artiști de la noi din țară, Nidia nu a profitat de numele său pentru a-și construi o carieră. Mariana Moculescu a mărturisit că fiica ei este o fire modestă, căreia nu îi place competiția din domeniul artistic.

Astfel că, Nidia a hotărât să nu fie atât de prezentă în lumea mondenă și a ales să lucreze la un local din București, acolo unde cântă.

„Nidia este foarte modestă, poate că prea modestă. Pe cât de mare nume are, în muzica ușoară, pe atât e de modestă. Nu a dorit să lupte, să cucerească trofee, nu îi place această permanentă competiție, din lumea artistică.

E un om bun și blând, e ca un înger. În showbiz, dacă nu ai stofă de tigroaică nu izbutești, Nidia nu are. Ea cântă într-un local din București, are un salariu modest. Tatăl ei, Horia, o ajută, locuiesc împreună, el o răsfață, o adoră, e preferata lui, îi și gătește. Unul fără altul nu pot trăi”, a spus Mariana Moculescu

Mariana Moculescu, dezvăluiri teribile din fostul mariaj

Deși au trecut două decenii de când ea și Horia Moculescu au divorțat, Mariana a continuat șirul acuzațiilor la adresa fostului soț. Recent, femeia a povestit lucrurile halucinante care se întâmplau între ea și compozitor, pe vremea când erau căsătoriți.

„Cel mai mult nu-i pot ierta faptul că mi-a luat fata. În plus, în timpul căsniciei, m-a luat prin surprindere cu tot comportamentul, în viața mea n-am văzut ca un bărbat să bată o femeie. A uitat cum stăteam ca un mieluț, să dea în mine, să mă bată, eram șocată. M-am trezit târziu din coșmar…

De la Horia aveam așteptări mari, e un om școlit, deștept. În public are carismă, e popular, dar când închidea ușa, în urma lui, vă spun cinstit că nu știam ce i se întâmplă. Stăteam să mă umilească, mă demonta pur și simplu psihic, piesă cu piesă. Și acum iau un pumn de medicamente”, acuză Mariana Moculescu.

Comentarii
  • Pai cu ce sa se ocupe?

    Cu bagatul de silicon in buze si-n titze si cu sutele de selfiuri pe insta. Cu ce altceva sa se ocupe? Ca doar e „vedeta”. Ea nu scrie carti, nu regizeaza filme, nu compune muzica. Ea doar vine sa-ti spuna cu cine s-a f*tut saptamana trecuta si sa-ti arate buzele si titzele alea pompate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`