Prima pagină » Radio » Actualitate » Cu ce se ocupă Mircea Radu după ce s-a retras din televiziune: „Nu sunt genul pretenţios”

Cu ce se ocupă Mircea Radu după ce s-a retras din televiziune: „Nu sunt genul pretenţios”

06 apr. 2023, 11:14,
în Radio

Mulți dintre fanii jurnalistului sunt curioși cu ce se ocupă Mircea Radu după ce s-a retras, în urmă cu câțiva ani, din televiziune. Acesta a cunoscut celebritatea cu emisiunea „Din dragoste”, care făcea audiențe uriașe la începutul anilor 2000. În prezent, Mircea Radu a renunțat la viața din Capitală și trăiește împreună cu soția la Piatra Neamț.

Mircea Radu a renunțat de ceva timp la televiziune pentru a duce o viață liniștită într-un superb oraș din Moldova. Jurnalistul nu s-a mai bucurat de aceeași notorietate, după încheierea emisiunii „Din dragoste”, astfel că în ultimii ani aparițiile sale TV au fost tot mai rare. Acum, locuiește la Piatra Neamț, unde şi-a construit un colţ de Rai împreună cu soția sa.

Cu ce se ocupă Mircea Radu după ce s-a retras din televiziune

Mircea Radu a absolvit Construcțiile la Politehnica din București, însă nu a profesat deloc în domeniu. A făcut carieră în televiziune, însă de câțiva ani, de când s-a retras din showbiz, acesta s-a îndreptat spre un alt domeniu de activitate.

Potrivit cancan.ro, Mircea Radu oferă în prezent consultanță juridică unor firme, însă aceasta nu este singura activitate pe care o practică acolo unde locuiește. Mircea Radu a mai dezvăluit că se ocupă, îndeaproape, de livada sa, fiind extrem de preocupat cu grădinăritul, cu toate că mai are multe de învățat.

„E prea mult spus grădinar priceput. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu.

Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit.

Aici mai am multe taine de desluşit. Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta”, s-a destăinuit Mircea Radu.

Motivul pentru care Mircea Radu a plecat de la TVR

Liniștea și pacea de la țară sunt de neprețuit, potrivit carismaticul prezentator TV. Cu toate acestea, el mărturisește că nu simte lipsa televiziunii, în special în lumina ultimelor evenimente petrecute. În urmă cu doi ani, Mircea Radu și-a dat demisia de la Televiziunea Română.

„Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show. A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant.

Fiecare e liber să-şi spună părerea, fiindcă trăim într-o ţară liberă. Ceea ce mi-a displăcut nu a fost luarea de atitudine în acest caz, ci unele maniere în care a fost pusă chestiunea de anumite persoane. O anumită limită nu ar trebui niciodată depăşită, dar fiecare înţelege ce vrea din povestea asta”, a mai declarat Mircea Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *