Prima pagină » Radio » Actualitate » Cu ce se ocupă Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Tânăra are 20 de ani și studiază în America

Cu ce se ocupă Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Tânăra are 20 de ani și studiază în America

04 aug. 2023, 12:51,
BZI.ro, în Radio

Melissa este fiica cea mare a lui Cristi Borcea și provine din primul mariaj al afaceristului, cu Mihaela, din care au rezultat trei copii. Ceilalți doi copii din prima căsătorie a lui Borcea sunt Patrick și fratele geamăn al Melissei, Angelo. Spre deosebire de frații ei, fiica cea mare a lui Cristi Borcea este o fire mai discretă.

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite, iar cu trei dintre acestea a fost căsătorit. Omul de afaceri are o relație foarte bună cu copiii lui, cărora are grijă să nu le lipsească nimic. Cei trei copii din căsătoria cu Mihaela Borcea sunt deja mari și sunt pregătiți să calce pe urmele părinților. Fiica cea mai mare, Melissa, are acum 20 de ani și este o tânără superbă.

Cu ce se ocupă Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Omul de afaceri și prima lui soție, Mihaela Borcea, au divorțat după o căsnicie de peste 20 de ani. Au împreună trei copii, Patrick și gemenii Angelo și Melissa, iar părinții lor se mândresc cu ei. Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a împlinit 20 de ani și nu doar că este o tânără superbă, are pachetul complet.

După divorțul de Cristi Borcea, Mihaela a fost alături de copiii ei și le-a oferit o educație bună. Femeia de afaceri își sprijină cei trei copii, indiferent de situație, și recunoaște că îi ceartă atunci când fac greșeli. De asemenea, Cristi Borcea are o relație apropiată cu copiii săi din primul mariaj.

Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, a fost întotdeauna discretă, nefiind atrasă de lumina reflectoarelor. Însă, ca orice tânără de 20 de ani, postează în social media din când în când. Fiica afaceristului nu locuiește în România, ci în America, unde este studentă la Arhitectură. În ceea ce-i privește pe frații Melissei, aceștia se pregătesc să calce pe urmele tatălui lor în afaceri.

„Fata studiază în America. E la arhitectură, momentan. Dacă și-ar schimba opțiunea, vom vedea. E foarte grea meseria. Doar băieții sunt implicați. Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea”, spunea, în urmă cu ceva timp, Mihaela Borcea.

Cristi Borcea este la al treilea mariaj

După despărțirea de Mihaela Borcea, Cristi Borcea a trecut printr-o perioadă dificilă. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la închisoare, motiv pentru care a desemnat-o pe Mihaela să aibă grijă de toate afacerile sale.

Din mariajul cu Mihaela Borcea, afaceristul are trei copii, Patrick, Angelo și Melissa. Ulterior, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, iar împreună au doi copii, Gloria și George Alexandru. De asemenea, fostul patron de la Dinamo mai are o fiică cu avocata Simona Voiculescu.

În prezent, Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, fosta soție a lui Cristian Boureanu, iar împreună au trei copii, Milan și gemenele Rania și Indira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *