Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă Mariana Dănescu de când nu mai apare la tv. Actrița ascunde o mare suferință

Cu ce se ocupă Mariana Dănescu de când nu mai apare la tv. Actrița ascunde o mare suferință

18 apr. 2023, 10:25,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cu ce se ocupă Mariana Dănescu de când nu mai apare la tv. Îndrăgita actriță are o carieră artistică impresionantă și a cucerit publicul pe vremea când a jucat în faimosul serial ,,La Bloc.” Cunoscută de cei de acasă cu numele de Lili Jurcă, artista s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, însă nu a neglijat profesia. Puțini sunt cei care știu că actrița ascunde o mare suferință.

Cu ce se ocupă Mariana Dănescu de când nu mai apare la tv

Mariana Dănescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. De câțiva ani vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și se dedică familiei sale. Mariana Dănescu are doi copii și un soț care o răsfață mereu.

La vârsta de 54 de ani, actrița din serialul ,,La Bloc” se declară o femeie împlinită în carieră și în viața privată. Chiar dacă a renunțat să mai apară în lumea mondenă, aceasta și-a continuat pasiunea de a activa pe scena teatrului românesc și a continuat să joace în piese memorabile. Actrița reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Mariana Dănescu este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Actrița și-a ținut mereu familia departe de ochii curioșilor. Și Iulia Dumitru este rezervată în declarații când vine vorba de viața privată. Artista se iubește de mulți ani cu faimosul actor Bebe Cotimanis și se declară o femeie împlinită. Și soția lui Aurelian Temișan reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal și are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață.

Ce suferințe ascunde îndrăgita actriță

Mariana Dănescu a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu câțiva ani. Aceasta și-a pierdut sora geamănă în anul 2013, din cauza unei boli necruțătoare. Sora actriței a fost o jurnalistă de succes și avea o relație deosebită cu familia. Mariana Dănescu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre tragicul eveniment din viața sa.

În prezent, actrița se dedică soțului ei și copiilor. Vedeta este căsătorită cu Gabi Capră, iar împreună au doi copii, un băiat și o fată. Actrița l-a adus pe lume pe fiul său chiar pe platourile de filmare, în prezența colegilor de breaslă.

„Nașterea lui Mihăiță a fost cel mai emoționant moment din viața noastră, iar clipa venirii lui pe lume a fost cu atât mai specială, cu cât s-a împletit foarte frumos cu evenimentele din serial. Nașterea în direct, la care au participat toți colegii mei, ne-a apropiat foarte mult și ne-a transformat într-o familie.”, a mărturisit actrița.

Mariana Dănescu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dar se dedică în continuare actoriei. Artista cucerește publicul cu personajele sale memorabile și se bucură din plin de celebritate. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de lumea mondenă. Dincolo de viața publică, Mariana Dănescu radiază de fericire alături de copii și de soțul ei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`