Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă mama lui Jador și ce crede aceasta despre faimosul artist

Cu ce se ocupă mama lui Jador și ce crede aceasta despre faimosul artist

15 feb. 2022, 10:05,
BZI.ro, în Cancan

Mama lui Jador susține că este o femeie modestă și mândră de familia sa. Artistul nu a avut parte de lux încă din copilărie, iar mama sa este bucuroasă că acum acesta are posibilitatea de a-și satisface toate plăcerile. 

Cu ce se ocupă familia lui Jador

Chiar dacă artistul a ajuns foarte cunoscut, familia sa încă duce un trai modest și nu se laudă atunci când vine vorba de bani. Mama și tatăl său preferă să se descurce prin propriile forțe decât să profite de faima băiatului lor. 

Cântărețul a declarat că părinții săi dețin o afacere mică cu pește.

jador cu mama sa

Cântărețul a declarat că părinții săi dețin o afacere mică cu pește

 Mama lui Jador l-a născut la o vârstă foarte fragedă 

Mama artistului era chiar mai tânără decât fiul său la momentul actual, atunci când l-a născut. Jador a venit pe lume atunci când mama sa avea doar vârsta fragedă de 15 ani. Deși era doar o tânără adolescentă, femeia și-a îndrăgit fiul din prima clipă când l-a ținut în brațe, iar de atunci păstrează aceeași conexiune puternică. 

„Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical. Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu!”, a declarat mama artistului.

jador si mama sa

ador a venit pe lume atunci când mama sa avea doar vârsta fragedă de 15 ani

Ce părere are mama cântărețului despre ocupația sa

Jador este un artist foarte carismatic și a câștigat simpatia multor persoane care acum se pot numi chiar fani. Aceștia oferă susținere, atât tânărului, cât și mamei sale prin intermediul rețelelor de socializare. Acest lucru o emoționează și o fac foarte fericită pe mama lui.

„Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic. Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește”, spune mama lui Jador.

jador si mama sa

Jador este un artist foarte carismatic și a câștigat simpatia multor persoane

Cum s-a vindecat mama artistului de cancer

Multă lume îl cunoaște pe artist, fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, însă puțini îi cunosc trecutul plin de provocări. Atunci când Jador încă era la facultate, mama sa a trecut printr-o boală cruntă. Familia sa nu trecea prin momente grele deja, iar cancerul mamei i-au afectat și mai tare. Tânărul artist trebuia să aibă grijă de frații săi și în același timp să plece la facultate. 

„A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama […] eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici […] A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata”, a declarat cântărețul.

Mama sa a învins cancerul, iar familia sa este foarte religioasă. Jador a pomenit despre puterea lui Dumnezeu chiar și în emisiunea Survivor România. Acesta este recunoscător pentru tot ce are și este convins că Dumnezeu este cel care a făcut totul posibil.

Chiar și tatăl său a suferit de această boală nemiloasă și a reușit s-o învingă. După ce ambii săi părinți au învins boala, familia lui Jador s-a pocăit. 

Așadar, mama lui Jador își păstrează un trai modest și nu este influențată de succesul fiului său. Totuși, aceasta este foarte mândră de artist. 

jador si mama sa

După ce ambii săi părinți au învins boala, familia lui Jador s-a pocăit


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *