Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu la București. A renunțat la orașul natal pentru acest loc de muncă

Cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu la București. A renunțat la orașul natal pentru acest loc de muncă

12 iul. 2021, 13:14,
BZI.ro, în Cancan

Mama Biancăi Drăgușanu s-a mutat la București și acum s-a aflat cu ce se ocupă. Madi Dragoș, s-a mutat din orașul Călan, județul Hunedoara, în Capitală, pentru a fi mai aproape de fiica sa. Cu toate că motivul principal a fost cel de a avea grijă de nepoțica ei și să fie alături de fosta soție a lui Alex Bodi, se pare că mama Biancăi nu mai vrea să plece din București.

Femeia și-a găsit și un job într-o instituție a statului și este tare fericită cu viața pe care o are.

Cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu

Madi Dragoș s-a angajat la o agenție subordoonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale, pe postul de consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, iar în timp liber are grijă și de fiica Biancăi, Sofia.

Până anul trecut, mama Biancăi Drăgușanu muncea la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde a fost încadrată ca expert. Informația despre schimbarea domiciliului apare în declarația de venit a lui Madi Dragoș din 2020. Mama Biancăi și soțul ei dețin un apartament și o casă în Călan precum și două terenuri adiacente.

Madi conduce un autoturism de tip Audi fabricat în 2009, nu deține bunuri de valoare sau conturi bancare, în schimb are un credit de 24.200 de lei pe care trebuie să-l achite până în luna mai a anului viitor.

Madi Dragoș a fost grav bolnavă

În 2016, Madi Drăgușanu primea un diagnostic crunt din partea medicilor, cancer de piele.

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă.

Din fericire, operația a fost un succes însă femeia a rămas traumatizată pentru mai mult timp. Bianca Drăgușanu a fost foarte afectată de suferința prin care a fost nevoită mama ei să treacă, însă a încercat să fie optimistă și să-i fie alături.

”I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Drăguşanu la vremea aceea.

Bianca Drăgușanu o atacă pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu o atacă pe Claudia Pătrășcanu după ce, aceasta din urmă, a numit-o pe fosta asistentă tv “pericol public”. Astfel, imediat după acest episod, blondina a postat un mesaj extrem de dur pe contul ei de Instagram.

Caracterizarea făcută în presă de către fosta soție a lui Gabi Bădălău nu i-a picat bine Biancăi care a decis să răspundă cu aceeași monedă.

Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj subtil pe Instagram, fostei soții a lui Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *