Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă Iulia Dumitru, iubita actorului Bebe Cotimanis. Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Cu ce se ocupă Iulia Dumitru, iubita actorului Bebe Cotimanis. Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

09 ian. 2023, 10:33,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cu ce se ocupă Iulia Dumitru, iubita actorului Bebe Cotimanis. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 5 ani și radiază de fericire împreună. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Deși se iubesc la fel de mult ca în prima zi, Iulia Dumitru și Bebe Cotimanis evită să se afișeze împreună la evenimentele mondene. Puțini sunt cei care știu cum a început povestea de iubire dintre cei doi artiști.

Cu ce se ocupă Iulia Dumitru, iubita actorului Bebe Cotimanis

Iulia Dumitru trăiește de mai bine de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de îndrăgitul actor Bebe Cotimanis. Relația celor doi a fost greu încercată și criticată de unii, însă Iulia Dumitru și partenerul ei de viață au trecut împreună peste toate încercările, iar în prezent radiază de fericire împreună.

Iulia Dumitru este actriță la fel ca iubitul ei. Cei doi formează un cuplu nu doar în viața privată, ci și pe scenă. Aceștia s-au mutat împreună în Pitești în urmă cu trei ani și au pus bazele unei afaceri de succes. Recent, Bebe Cotimanis a oferit câteva detalii inedite din viața privată.

„Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. (…) Școala noastră, „Cotimanis Art Academy” de la fundația Ilfoveanu-Badea, are un succes nebun. Sunt copii atât de minunați, încât am ajuns să furăm meserie de la ei. Ne-am descoperit, Iulia și eu, metoda de predare. Copilul trebuie lăsat așa cum este și să avem grijă să nu-l „modificăm” pentru că el intrând în școală, în grădiniță, este modificat încă din prima zi. (…) Am început cu cei mai mari, care voiau să dea la Teatru și pe urmă au venit copiii văzând că este nea Bebe acolo.”, a declarat Bebe Cotimanis.

Iulia Dumitru și faimosul actor se bucură din plin de succes în carieră, iar în viața privată radiază de fericire. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Bebe Cotimanis are o relație foarte bună și cu fiica sa vitregă, Ada Dumitru, de profesie actriță. Tânăra este concurentă la Survivor România 2023 și este încrezătoare că va cuceri publicul.

Cum s-au cunoscut cei doi artiști

Iulia Dumitru are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață, celebrul actor Bebe Cotimanis. Cei doi sunt parteneri pe scenă, dar și acasă și radiază de fericire împreună. Aceștia s-au cunoscut la teatru, iar povestea lor de dragoste a evoluat destul de greu, însă ulterior au recunoscut că se iubesc.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început.”, a precizat Iulia Dumitru.

La rândul lui, Bebe Cotimanis se mândrește cu iubita sa și recunoaște că este un bărbat dificil în viața de cuplu.

„Sunt un tip impulsiv, nu este ușor de trăit cu mine. Prietenii și familia au ajuns să mă cunoască. (…) Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine.”, a declarat actorul.

Iulia Dumitru are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei, Bebe Cotimanis. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *