Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă în prezent cea mai sexy apariție din PlayBoy, Florentina Raiciu? Ce a declarat Anamaria Prodan despre fosta asistentă TV

Cu ce se ocupă în prezent cea mai sexy apariție din PlayBoy, Florentina Raiciu? Ce a declarat Anamaria Prodan despre fosta asistentă TV

04 mai 2022, 10:16,
BZI.ro, în Cancan

Florentina Raiciu a pozat în Playboy de cinci ori. Datorită formelor sale provocatoare, aceasta a fost declarată femeia cu cei mai frumoși sâni, în ultimul număr al revistei din 2013. După ce a renunțat la a mai poza goală, fosta asistentă TV și-a deschis un salon de înfrumusețare. 

Cu un an în urmă, s-a speculat că Florentina ar fi fost amanta lui Reghe timp de 7 ani, însă aceasta nu a vrut să comenteze subiectul. Mai mult de atât, la auzirea zvonului, Anamaria Prodan a vorbit despre vedetă și a spus că nu o cunoaște.

Ce afacere deține Florentina Raiciu, vedeta cu cei mai frumoși sâni din Playboy 

Cea mai sexy apariție din revista destinată bărbaților a ajuns în atenția publicului în urmă cu nouă ani, când a devenit asistenta lui Alex Velea la o emisiune de la Național TV. Datorită  formelor sale ce au pus pe jar imaginația bărbaților, aceasta a atras atenția revistei PlayBoy. După ce a rămas fără job-ul din TV, vedeta a acceptat să pozeze dezbrăcată de cinci ori. În 2013, vedeta a fost declarată femeia cu cei mai frumoși sâni. Ulterior, Florentina a fost asistentă TV în cadrul matinalului de la Antena Stars. O altă emisiune în care a participat a fost „Splash! Vedete la apă”, unde a continuat să facă senzație și să atragă atenția publicului. Printre vedetele ce au pozat dezbrăcate se numără și Alexandra Stan. Coperta noului său album a făcut furori pe internet și a stârnit controverse în rândul urmăritorilor. 

Cu toate că nu a mai apărut în revista ce a făcut-o celebră, Florentina Raiciu continuă să posteze imagini provocatoare pe contul său de Instagram. În nenumărate rânduri, vedeta a fost fotografiată în ipostaze incendiare, ținutele sale fiind cât mai sumare. Într-o fotografie, fosta asistentă Tv a fost surprinsă într-un costum de baie negru în timp ce ieșea dintr-o piscină. În imagine, vedeta și-a evidențiat formele ce au adunat mii de aprecieri din partea urmăritorilor. După ce a părăsit lumina reflectoarelor, aceasta și-a deschis un salon de înfrumusețare în București. În prezent, fosta asistentă TV câștigă bani din postările de pe Instagram și prin intermediul afacerii sale. 

Anamaria Prodan despre Florentina Raiciu: „O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise”

În urmă cu un an, s-a speculat faptul că Florentina Raiciu ar fi fost timp de șapte ani amanta lui Reghe. La auzirea acestui subiect, Anamaria Prodan a negat zvonurile. Aceasta a declarat că nu a văzut-o niciodată pe fosta asistentă TV și nici nu a auzit de ea. Mai mult de atât, Reghe și Florentina Raiciu nu au fost surprinși împreună. Când a fost întrebată despre acest subiect, fosta asistentă Tv nu a vrut să comenteze și a declarat că nu are nimic de spus. Anamaria Prodan, i-a adus jigniri Florentinei, spunând că nu are mândrie sau demnitate.

„Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic ca să zic că a avut dreptate Becali.”, a declarat Anamaria Prodan.

Aparițiile în Playboy ale Florentinei Raiciu au stârnit interes chiar și peste hotare. După ce a renunțat la fotografiile provocatoare din revista destinată bărbaților, frumoasa blondină și-a deschis o afacere prosperă din care reușește să se întrețină. O altă vedetă ce a pozat goală este și Cristina Pucean ce face furori cu fiecare apariție pe care o are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *