Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă în prezent Ana Maria Calița, după succesul impresionant la emisiunea ,,iUmor.” Ce spune actrița despre relația cu Mihai Bendeac

Cu ce se ocupă în prezent Ana Maria Calița, după succesul impresionant la emisiunea ,,iUmor.” Ce spune actrița despre relația cu Mihai Bendeac

31 oct. 2022, 09:50,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă în prezent Ana Maria Calița după succesul impresionant la emisiunea ,,iUmor.” Aceasta a cucerit publicul în urmă cu câțiva ani cu un număr savuros de stand-up comedy. De atunci, frumoasa artistă face furori când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Iată ce spune actrița despre relația cu Mihai Bendeac și marile provocări din carieră.

Cu ce se ocupă în prezent Ana Maria Calița după succesul impresionant la emisiunea ,,iUmor”

Ana Maria Calița este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a făcut furori pe vremea când a participat la emisiunea ,,iUmor” cu un număr inedit de stand-up. Aceasta a câștigat marele premiu, iar de atunci s-a implicat în numeroase proiecte de televiziune. Vedeta a mărturisit că nu se aștepta să câștige marele premiu, dar s-a bucurat enorm de reușită.

„Am fost foarte uimită, eu eram convinsă că nu voi câștiga. Sincer, mă gândeam că Adi Bobo va lua marele premiu. Când am aflat, eram cu prietenul meu, am rămas neclintită 10 minute pe canapea, pur și simplu nu am putut să mă mișc. Apoi a început să-mi sune telefonul și să mă felicite toată lumea.”, a declarat aceasta.

De la marea reușită profesională în stand-up,  Ana Maria Calița se bucură de un succes impresionant și are turnee peste hotare. Recent, aceasta a mărturisit care este marea sa calitate și cum reușește să cucerească publicul iubitor de umor.

,,Cel mai atrăgător lucru la o persoană este atitudinea. Pur și simplu, modul său de a fi ca om. Poți să arăți extraordinar, dar dacă nu atingi o persoană prin modul tău de a fi, atunci imaginea contează mult prea puțin.”, a mai precizat vedeta.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ana Maria Calița este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta nu a dorit să dezvăluie dacă are o relație, preferând să țină planul amoros departe de ochii curioșilor, precum marea actriță Alexandra Velniciuc. Aceasta a ajuns la vârsta marilor împliniri și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.

Și colega ei de breaslă, Anca Dumitra, se bucură din plin de celebritate, iar în plan personal radiază de fericire alături de iubitul ei. Artista arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta face furori la evenimentele mondene, iar aprecierile publicului nu întârzie să apară.

Ce relație are frumoasa actriță cu Mihai Bendeac

Ana Maria Calița s-a sărutat în platoul emisiunii cu Mihai Bendeac, pe vremea când a participat la ,,iUmor.” Tot atunci au apărut zvonuri în lumea mondenă că între cei doi ar exista o relație. Ana Maria Calița a negat cu vehemență acest lucru și a dezvăluit că după ce s-a încheiat emisiunea și a câștigat marele premiu, nu a mai avut nicio legătură cu Mihai Bendeac.

,,Nu m-a căutat, nu am avut nimic. Și colegii mei au crezut că e adevărat. Nici mama nu s-a gândit la nimic.”, a precizat actrița.

În prezent, aceasta se bucură din plin de succes și îi încântă pe fani cu numerele sale savuroase de stand-up. Vedeta face furori atunci când apare în lumina reflectoarelor și se declară o femeie împlinită.

Ana Maria Calița cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și face furori la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`