Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce a renunțat la televiziune: „Mi se întâmplă multe lucruri mișto”

Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce a renunțat la televiziune: „Mi se întâmplă multe lucruri mișto”

03 iun. 2024, 10:12,
BZI.ro, în Cancan

După ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol a revenit în mediul online. Vedeta s-a retras de pe micul ecran de doi ani, fiind mai puțin activă și online.

Recent, a mărturisit că a traversat o perioadă dificilă, apelând chiar și la terapie pentru a-și recăpăta starea de bine.

Gina Pistol a părăsit televiziunea în urmă cu doi ani, reducând și vizibilitatea sa online. Soția lui Smiley a dezvăluit recent că a traversat o perioadă dificilă, apelând la terapie pentru a-și recăpăta echilibrul.

Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce a renunțat la televiziune

După o perioadă mai dificilă, Gina Pistol pare a fi revigorată și are surprize pregătite pentru fanii ei.

„Am zis să fac mai fac și eu niște Story-uri să mai vorbesc cu voi, în cazul în care vă întrebați ce mai fac. Fac bine, nici eu nu știu ce naiba fac. Alerg de dimineață până seara”, a afirmat ea.

Zâmbitoare și radiind de fericire sub razele soarelui, Gina Pistol a dezvăluit că se bucură de o perioadă plină de evenimente pozitive. Fosta prezentatoare tv a ales să nu ofere prea multe detalii, promițând însă că va împărtăși mai multe informații în curând.

„Ideea este că mi se întâmplă foarte multe lucruri faine, o să vă povestesc eu despre ele. Încerc întâi să mi le așez așa, în cap, în suflet, în viață. Am o viață foarte agitată, dar mi se întâmplă foarte multe lucruri mișto. O să vă povestesc despre asta în curând. Până atunci sper că sunteți bine, sănătoși, sănătoase. Și eu sunt bine, sănătoasă. Cam atât de la mine”, a mai spus Gina Pistol pe InstaStory.

Modul în care Smiley reușește să se împartă între carieră și viața de familie

În mijlocul unei cariere strălucitoare și a unui program aglomerat, Smiley a dezvăluit că secretul său pentru a menține un echilibru între viața profesională și cea personală este să găsească timp pentru toate, subliniind importanța familiei și a fiicei sale în creștere.

Pentru artist, găsirea acestui echilibru a devenit o prioritate, iar el face tot posibilul să își împartă timpul între carieră și responsabilitățile de părinte.

„Sunt foarte bine, mă bucur foarte mult de viața pe care o am. Mențin un echilibru cu toate, adică fac multe lucruri și cumva tot găsesc un echilibru și reușesc să mă bucur și de viața de familie și de fiica mea care crește, în fiecare săptămână vine cu lucruri noi. Reușesc să mențin un echilibru. Îmi doresc ca fiica mea să aibă parte de o comunitate, să își facă un grup de prieteni în cartier, plus accesul la facilități, poate va vrea să facă sport, să cânte, să danseze, așa că ne gândim la toată povestea”, a mărturisit cântărețul în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

După ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol a revenit în mediul online cu un mesaj surprinzător pentru fanii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *