Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Georgiana, soția lui Mircea Bravo. S-au cunoscut în perioada pandemiei

Cu ce se ocupă Georgiana, soția lui Mircea Bravo. S-au cunoscut în perioada pandemiei

21 iun. 2022, 13:33,
în Cancan

Mircea Bravo s-a căsătorit zilele trecute cu Georgiana. Cei doi s-au cunoscut în pandemie și s-au plăcut din prima clipă, motiv pentru care la mai bine de un an de când au început relația, au decis să facă pasul cel mare.

Potrivit declarațiilor făcute în trecut de Mircea, el și Georgiana s-au cunoscut în perioada pandemiei prin intermediul unui prieten comun.

Cu ce se ocupă Georgiana, soția lui Mircea Bravo

Nunta a avut loc la Cluj, Emil Boc fiind cel care a oficiat căsătoria civilă. Evenimentul pare să fi fost unul restrâns, la care au participat doar oameni apropiați celor doi și au încercat să fie cât mai discreți. Mircea Bravo a fost mereu rezervat, deși se bucură de succes, nu i-a plăcut să iasă în evidență decât prin reușitele sale.

„Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată.

Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, a spus Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, potrivit Cancan.

„Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana… soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată”, a scris Mircea Bravo pe contul de socializare în ziua nunții.

„Am o relaţie de aproape un an. Am avut înainte o relaţie lungă, dar înainte să încep toată treaba asta cu online-ul. La liceu şi facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani. Iubita mea e o fată la care ţin. E o fată care lucrează în domeniul universitar şi ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câştigă o sumă ridicată”, spunea Mircea Bravo în urmă cu trei luni.

Tanti Lenuța, bunica din Chinteni, le-a fost alătuiri mirilor

Ceremonia căsătoriei și petrecerea de după au fost marcate într-un cadru restrâns, la care au participat doar oameni apropiați celor doi și au încercat să fie cât mai discreți.

Și aceasta deoarece Mircea Bravo a fost mereu rezervat, deși se bucură de succes. În ceea ce-l privește, nu i-a plăcut să iasă în evidență decât prin reușitele sale.

Însă la petrecerea de după cununia civilă, nu dar cei doi miri au fost personajele principale, ci și tanti Lenuța, bunica pe care Mircea Bravo a făcut-o celebră.

Aceasta a purtat o ținută tradițională cu totul spectaculoasă. Bătrâna din Chinteni le-a fost alături mirilor, care o iubesc nespus și vor să o aibă mereu alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`