Multă lume se întreabă cu ce se ocupă fiica lui Virgil Ianțu, de când a plecat la studii în Spania, la o școală privată de turism și servicii hoteliere. Jasmina, în vârstă de 19 ani, a decis să își ia viața în propriile mâini după ce a absolvit Bacalaureatul. Deși fiica lui Virgil Ianțu studiază la o școală prestigioasă, aceasta a ajuns să facă și munca de jos.
Fiica lui Virgil Ianțu a ajuns la vârsta de 19 ani și a decis să își ia viața în propriile mâini. Aceasta a plecat de lângă părinții săi și de o bună perioadă se află la studii în Spania. Deși este încântată de ceea ce face, tânăra a ajuns și la munca de jos, dar asta nu a speriat-o, potrivit Cancan.
Cu ce se ocupă fiica lui Virgil Ianțu în Spania
Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a crescut, a ajuns la vârsta de 19 ani și s-a transformat într-o superbă tânără. Aceasta a făcut primii pași în viață pe cont propriu și a plecat la studii în străinătate. Deși urmează cursurile unei facultăți de top, tânăra a ajuns să facă și munca de jos. Dar, cu ce se ocupă de fapt Jasmina în Spania?
Deși tânăra studiază la o școală prestigioasă, aceasta a ajuns să facă și munca de jos. Unele din cursuri presupun și muncă fizică, iar cursanții sunt trecuți prin toate pozițiile și ajung să facă tot felul de activități. Însă, deși spală vase, face paturi sau curăță toalete, Jasmina este încântată de tot ce face și nu se dă în spate nici de la munca grea.
„E foarte bine, e pusă de la munca de jos. Învață să fie cea mai bună cameristă, face paturi, WC-uri și așa mai departe. Învață să fie cel mai bun recepționer, cel mai bun chef bucătar, somelier, manager de restaurant, chelner și management la cel mai înalt nivel”, a spus Virgil Ianțu, în podcast-ul „Gând la gând cu Teo”.
Virgil Ianțu este mândru de Jasmina
Deși fiica lui este pusă la munci grele, la care nu se aștepta, Virgil Ianțu este încântat de „tratamentul” pe care îl primește aceasta, căci, spune el, o va disciplina și o va învăța ce înseamnă munca.
„Vorbeam cu ea și a ajuns la spălat de vase. Spală sute de vase, ea mi-a zis. «tati, nu știi cât de greu e, dar mi-a făcut plăcere. Mi-am dat seama că fac un lucru bun». Acesta este mare lucru, pentru că exista riscul să zică: «Nu mai stau, aici e de muncă. Vreau să vin înapoi sau dați-mă la altceva. Ce e asta, fac management, dar eu spăl vase?». Putea să vină să zică treaba asta.
Ce fac acum îi disciplinează. Le transmit valori căpătate acasă sau nu. Învață rigoarea, profesorii sunt pragmatici și serioși. Nu există întârzieri”, a mai spus Virgil Ianțu.