Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Elena, soția lui Celentano din „Las Fierbinți”. Partenera de viață a lui Adrian Văncică are un job dificil

Cu ce se ocupă Elena, soția lui Celentano din „Las Fierbinți”. Partenera de viață a lui Adrian Văncică are un job dificil

07 oct. 2024, 11:52,
Radu Vasiluță în Cancan

O prezență discretă în lumea mondenă, Elena Văncică, soția lui Celentano din „Las Fierbinți”, i-a dăruit două fiice actorului. Deși a apărut într-o serie de filme alături de soțul ei, aceasta preferă să stea mai degrabă în spatele camerelor de luat vederi. Cât despre ocupația soției lui Adrian Văncică, actorul recunoaște că aceasta are un job dificil.

Adrian Văncică, îndrăgitul actor care îi dă viață personajului Celentano, în serialul „Las Fierbinți”, are nu doar o carieră de succes, ci și un mariaj armonios cu soția sa, Elena, alături de care este tatăl a două fete.

Cu ce se ocupă Elena, soția lui Celentano din „Las Fierbinți”

Adrian Văncică a devenit cunoscut publicului român grație serialului de succes „Las Fierbinți”, în care îl joacă pe Celentano. Cu toate că el este obișnuit să fie în lumina reflectoarelor, este discret în ceea ce privește viața de familie. Oricum, Văncică are o familie superbă, alături de soția sa, Elena, și cei doi copii ai lor, Mara și Theo.

Actorul a avut dintotdeauna grijă să protejeze intimitatea partenerei de viață, chiar dacă și Elena Văncică a apărut într-o serie de filme alături de soțul ei. Cuplul activează, într-adevăr, în aceeași branșă, doar că soția lui Adrian Văncică preferă să stea mai degrabă în spatele camerelor de luat vederi.

Elena Văncică rămâne o prezență foarte discretă, așa că celebrul actor este cel care a dezvăluit și cu ce se ocupă mai exact mama celor două fete ale sale. Soția lui Celentano din „Las Fierbinți” este supervizor de scenariu, fiind vorba de un job dificil, după cum a recunoscut însuși Adrian Văncică.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, a declarat actorul, în urmă cu ceva timp.

Fetele lui Adrian Văncică au apărut în „Las Fierbinți”

Nici fetele Adrian Văncică nu au stat departe de meseria tatălui lor și au avut o apariție într-un episod al serialului „Las Fierbinți”. În ciuda acestui început promițător, actorul nu își încurajează fiicele să-i calce pe urme.

„Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a mai spus Văncică.

Deși Adrian Văncică este un apreciat actor de comedie, acesta a mărturisit că umorul e întreținut acasă de fete și de soție.

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile”, a povestit Adrian Văncică pentru Formula As.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`