Prima pagină » Turism » Funny » Cu ce se ocupa Elena Carstea in America, de cand a renuntat la muzica. Artista a spus adevarul
Cu ce se ocupa Elena Carstea in America, de cand a renuntat la muzica. Artista a spus adevarul

Cu ce se ocupa Elena Carstea in America, de cand a renuntat la muzica. Artista a spus adevarul

27 feb. 2019, 13:14,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:86558;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Elena Carstea a parasit Romania in urma cu 13 ani, s-a casatorit cu Glenn Muttart  si duce o viata linistita in America alaturi de cele doua fete adoptate. Din pacate, artista a fost nevoita sa renunte la muzica si sa se intretina altfel. 

„In SUA muncesti din greu, dar se castiga mai bine decat in Romania. Si nu te deranjeaza nimeni pana nu gresesti sau faci vreo nenorocire. Sunt agent imobiliar la o companie si am licenta pe tot statul Florida. Avantajul e ca pot lucra cand si cat vreau, iar programul e foarte lejer. Si imi place, plus ca aici e cald tot timpul anului”, a declarat Elena Carstea pentru click.ro. 

Elena Carstea a devenit cetatean american dupa 13 ani de asteptare. Artista a inceput demersurile pentru obtinerea actelor inca de cand s-a mitat in America, insa abia saptamana trecuta, dupa aproape 13 ani, a primit aprobarile. „Azi am devenit cetatean al Statelor Unite. Multumesc Matthew Cruz (avocatul meu) pentru tonele de documente pe care le-ai facut pentru mine in toti acesti ani”, a scris zilele trecute Elena Carstea in mediul online. 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`