Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Cristinei Cioran. Are o meserie interesantă

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Cristinei Cioran. Are o meserie interesantă

08 iul. 2022, 10:01,
BZI.ro, în Cultural

Cristina Cioran (44 de ani) l-a cunoscut pe Alex Dobrescu (37 de ani) în urmă cu doi ani, la o petrecere. Actrița tocmai încheiase o relație de 10 ani, dar chimia pe care a avut-o cu Alex, cu 7 ani mai mic decât ea, a ajutat-o să își vindece suferința. În primăvara anului 2021, Cristina Cioran anunța că va deveni mamă, iar minunea s-a întâmplat pe 18 iulie, însă mult prea devreme.

Micuța Ema s-a născut prematur, la 29 de săptămâni, iar acea perioadă a fost plină de griji și de emoții pentru Cristina. Acum este însă totul bine și frumos, Ema a fost botezată în luna mai, iar luna aceasta va împlini primul ei anișor.

Cu ce se ocupă, de fapt, iubitul Cristinei Cioran

Într-un interviu pentru revista OK! Magazine, Cristina a povestit despre relația cu Alex, pe care puțini îl cunosc, mai ales că el nu este o persoană publică. „Ne-am cunoscut la o petrecere de ziua cuiva, ne-am distrat. A fost fun. Pur şi simplu, am intrat în vorbă”, spune Cristina. „La Snagov, pe 8 august 2020”, completează Alex.

„Eu cred în întâlniri. Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi. Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul, dar nu era nicio legătură sentimentală atunci, pe loc. După care ne-am reîntâlnit”, povestește Cristina Cioran în interviul pentru OK! „Ne-am dorit copil de când ne-am dat seama că ne potrivim foarte bine şi avem aceleaşi idealuri. Şi ne-am dorit să facem o fetiţă”, spune Alex.

Puține se știu despre Alex Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran. Mai mic cu 7 ani decât actrița, Alex activează și el tot într-un domeniu creativ și fac echipă bună.

„Noi organizăm şi petreceri, evenimente cu muzică electronică. Eu la bază sunt jurist, în rezervă acum, dar sunt designer vestimentar şi am şi o firmă de organizat evenimente. Eu fac haine nonbinare, cu influenţe din Asia, în general”, dezvăluie Alex pentru sursa citată.

„El creează haine unisex oversized, iar eu fac haine pentru femei puternice, cu încredere în ele, haine cărora ele le dau valoare, femeile”, îl completează Cristina. Alex mai are un copil, dintr-o relație anterioară, un băiețel de 6 ani, pe nume Noel, care o adoră pe surioara lui.

Cristina Cioran și Alex, dragoste fără acte

Fără a ezita, vedeta a declarat că, nici ea și nici Alex, nu pun preț de un acte, dragostea lor fiind la fel de mare cu și fără el.

Tot în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Cioran a mărturisit că este o mamă foarte devotată, astfel că de când s-a născut fiica ei, foarte rar a plecat de lângă ea sau a lăsat-o în grija tatălui ei.

„Ies destul de rar de când am devenit mamică fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine și se implică foarte mult, însă nu vreau sa fiu absentă de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsdată de ea. (…) Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan asa ceva”, a declarat Cristina Cioran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
18 iulie 2024
18 iulie 2024