Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cu ce se ocupă, de fapt, fiica prezentatorului Mihai Gâdea. Maisha a renunțat la ideea de a pleca la studii în Olanda

Cu ce se ocupă, de fapt, fiica prezentatorului Mihai Gâdea. Maisha a renunțat la ideea de a pleca la studii în Olanda

24 feb. 2022, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Pe Mihai Gâdea îl știe toată lumea, însă pe fiica sa mai puțin. Karina Maisha are 19 ani și vara trecută aceasta a susținut examenul de Bacalaureat. Prezentatorul de la Antena 3 are cu ce să se mândră, căci tânăra e foarte talentată. Iată cu se ocupă ea, după ce a renunțat la ideea de a pleca la studii în Olanda.

Karina Maisha Gâdea își face părinții foarte mândri, după ce în vara anului trecut a susținut examenul de Bacalaureat și l-a trecut cu brio obținând o medie foarte bună. După ce s-a văzut cu BAC-ul luat, Maisha a decis să-și continue studiile în străinătate, însă a renunțat la ideea de a pleca în Olanda, așa cum spunea inițial.

Cu ce se ocupă fiica prezentatorului Mihai Gâdea

Tânăra de 19 ani e foarte creativă încă de când era mică, iar aceasta are o mare pasiune pentru fashion, dar a moștenit și talentul muzical de la tatăl său și de la bunici. Fata lui Mihai Gâdea are o voce superbă și în urmă cu mai mulți ani a și lansat câteva cover-uri care au stârnit atenția tuturor.

Chiar dacă mulți au crezut că va continua să studieze muzica, ea a prefect să nu, astfel că pe ultima sută de metri a înlocuit Olanda cu Florența, Italia, pentru studiile universitare.

Tânăra a trebuit să susțină mai multe examene complexe, iar într-un final a fost acceptată la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume. Sunt doar trei astfel de instituții, una în New York, una la Paris, iar una în Florența, cea la care fata lui Mihai Gâdea a și intrat cu multă bucurie.

Chiar dacă studiază la o astfel de școală, Karina Maisha Gâdea nu se laudă deloc cu ceea ce face. Ea studiază acolo creative art și muncește din greu pentru a ajunge cât mai departe, chiar dacă talentul său a fost deja remarcat.

Soția lui Mihai Gâdea nu preferă lumina reflectoarelor

Chiar dacă Mihai Gâdea e prezent în fiecare zi pe micile ecrane, soția și fiica lui preferă să nu stea în fața camerelor de filmat, ci să se bucure de o viață în afara reflectoarelor.

Prezentatorul de la Antena 3 e căsătorit de 18 ani cu Agatha, fiica unui pastor adventist din Timișoara. Aceasta e o sportivă înrăită și de-a lungul timpului a participat la mai multe competiții de triatlon.

Triathlon reprezintă un sport foarte dificil compus din mai multre discipline: înot, bicicletă și alergare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *