Prima pagină » Cancan » Cu ce se ocupă Daria, iubita rusoaică a lui Gabi Bădălău. Tânăra are foarte mare succes

Cu ce se ocupă Daria, iubita rusoaică a lui Gabi Bădălău. Tânăra are foarte mare succes

21 iun. 2024, 11:51,
BZI.ro, în Cancan

După ce s-a aflat de relația lor, multă lume s-a întrebat cu ce se ocupă Daria, iubita rusoaică a afaceristului Gabi Bădălău. Cei doi s-au afișat recent la petrecerea VIVA 2024, unde s-au intersectat și cu „fosta”, Bianca Drăgușanu. Poate părea curios, însă Daria nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului autohton, ci este artist plastic.

Bianca Drăgușanu e deja istorie! Gabi Bădălău iubește din nou și s-a afișat deja cu noua sa parteneră. Omul de afaceri a trecut rapid peste despărțire, găsindu-și fericirea în brațele unei rusoaice, pe nume Daria.

Cu ce se ocupă Daria, iubita rusoaică a lui Gabi Bădălău

Tânăra care l-a cucerit pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu cu formele ei atrăgătoare și aspectul plăcut este artist plastic. Daria, noua iubită a lui Gabi Bădălău, are 24 de ani și este foarte activă pe rețelele de socializare, lucru pe care obișnuiește să-l facă și fosta iubită a omului de afaceri.

Tânăra în vârstă de 24 de ani este o adevărată vedetă în mediul online, având peste 80.000 de urmăritori. Cu o siluetă de invidiat și o frumusețe remarcabilă, Daria a reușit să atragă atenția multor persoane, inclusiv pe cea a omului de afaceri.

Daria nu este doar o prezență atrăgătoare, ci și o artistă talentată. Ea și-a transformat pasiunea pentru pictură și desen într-o carieră, vânzând tablourile sale în întreaga lume. Această abilitate nu doar că îi aduce venituri considerabile, dar îi permite și să își exprime creativitatea și sensibilitatea artistică.

Gabi Bădălău și-a oficializat relația cu ea, prezentând-o la un eveniment monden din București. Tânăra rusoaică a atras toate privirile cu o rochie foarte sexy, care i-a pus în evidență silueta impecabilă. Mândru de noua sa iubită, Gabi Bădălău a defilat la brațul ei, arătându-se foarte încântat de această nouă relație.

Gabi Bădălău și-a asumat relația cu rusoaica

La petrecerea VIVA 2024, omul de afaceri a vorbit deschis despre Daria și relația lor. Într-o declarație pentru Spynews.ro, el a mărturisit că se simte foarte bine alături de noua sa parteneră și că sunt pregătiți să se bucure de momente frumoase împreună.

Totodată, Gabi Bădălău a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu, sugerând că aceasta ar avea un iubit de șase luni.

„Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine”, a spus Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *