Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă Daria, fiica Narcisei Suciu. “Nu cred că a avut două luni în care să nu lucreze”

Cu ce se ocupă Daria, fiica Narcisei Suciu. “Nu cred că a avut două luni în care să nu lucreze”

21 dec. 2023, 11:21,
în Cultural

Daria, fiica artistei Narcisa Suciu, s-a născut în România, dar de mulți ani trăiește în Finlanda și se descurcă deja pe cont propriu. Ea este acum o femeie matură și este lumina ochilor mamei sale. De asemenea, este o tânără care merită tot respectul, deoarece nu este doar talentată, ci și harnică.

Narcisa Suciu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar acum 13 ani a decis să se mute în Finlanda, țara de origine a soțului ei. A renunțat la viața pe care o avea în România pentru a începe de la zero într-o țară în care puțini români s-ar putea adapta.

Fiica sa, Daria, se simte în largul ei acolo. Aceasta și-a făcut studiile, lucrează acolo și este puțin probabil să se întoarcă în țară.

Cu ce ocupă Daria, fiica Narcisei Suciu

În primăvara anului viitor, tânăra va susține examenul de licență. A urmat facultatea de Arte, ceea ce demonstrează că are talentul în sânge. Chiar dacă nu a terminat încă studiile universitare, tânăra lucrează deja de ceva timp, construindu-și propria carieră pas cu pas. A decis să nu fie dependentă financiar de părinții ei.

Recent, Narcisa Suciu, în prezent în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că fiica ei, în vârstă de 25 de ani, a moștenit talentul său în muzică și a făcut parte dintr-o formație în timpul liceului. Cu toate acestea, ea a decis să nu urmeze aceeași cale, chiar dacă a fost atrasă de frumusețea muzicii.

Încă din perioada școlii, Daria a început să lucreze, asumându-și responsabilitățile pe măsură ce treceau anii. În prezent, ea este angajată la un magazin de pictură, un loc de muncă care se potrivește perfect cu profilul său profesional.

„A lucrat din momentul în care a terminat liceul, în paralel cu școala, absolut tot timpul. Nu cred că a avut două luni în care să nu lucreze, nu știe altfel!

Cred că primul job era la o grădiniță, pe urmă la o creșă. Și am zis: «mama, cred că nu e o idee foarte proastă»”, a povestit Narcisa Suciu.

”Pe urmă a lucrat la o librărie foarte mare, librăria națională, cum ar veni. Pe urmă a fost angajata universității la care este studentă, iar acum lucrează la magazinul de unde își cumpără pensulele, pânzele și asta o încântă foarte tare, pentru că fiind angajat are 70% reducere la pânze și la culori și asta sigur că înseamnă foarte mult pentru ea”, mai spune artista, menționând că fiica ei va organiza și câteva expoziții cu propriile lucrări.

”E un copil harnic, mă rog, nu mai e un copil că e o femeie în toată firea! E o femeie harnică și foarte responsabilă!”, a declarat Narcisa Suciu pentru Playtech.

Narcisa Suciu, implicată într-un triunghi conjugal în tinerețe

Toată lumea știe că artista, originară din Baia Mare, este căsătorită din anul 2010 cu finlandezul Veikko Miettinen. Însă, cu mult timp înainte, solista a avut o relație pasională cu colegul ei de trupă, chitaristul Daniel Crăciun, bărbatul cu care are și un copil, pe minunata Daria Crăciun (23 de ani). Lucrurile nu au fost însă foarte simple, căci în momentul în care cei doi s-au îndrăgostit, Daniel era căsătorit.

Așa a început un triunghi conjugal în care protagoniștii, Narcisa, Daniel și Amalia, soția acestuia, au trăit ceva vreme. Furiile, orgoliile și resentimentele s-au risipit, cu timpul, între cele două femei, iar acum au ajuns să aibă o relație civilizată și matură. Deși Daniel a divorțat, în cele din urmă, el și Narcisa nu s-au căsătorit și nici nu au mai continuat relația. Cu toate acestea Narcisa a rămas în relații bune pentru fiica ei, Daria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`