Prima pagină » Radio » Actualitate » Cu ce se ocupă Cristina, soția actorului Denis Ștefan. De doi ani ea nu mai este „bebelușă” la Cronica Cârcotașilor

Cu ce se ocupă Cristina, soția actorului Denis Ștefan. De doi ani ea nu mai este „bebelușă” la Cronica Cârcotașilor

12 iul. 2023, 12:15,
în Radio

Fanii au aflat cu surprindere cu ce se ocupă acum Cristina, soția actorului Denis Ștefan, fostă „bebelușă” la Cronica Cârcotașilor. Frumoasa brunetă și-a unit destinele cu îndrăgitul actor în urmă cu zece ani și au două fiice împreună. În urmă cu doi ani, soția lui Denis Ștefan a renunțat să mai apară la celebra emisiune pamflet.

Cristina și Denis Ștefan formează unul dintre cele mai îndrăgite și de durată cupluri din lumea showbiz-ului românesc. În urmă cu zece ani, cei doi și-au unit destinele, devenind soț și soție. Din această căsătorie au rezultat două fetițe adorabile, Delia și Dominique, care vor împlini în curând 10 ani și, respectiv, 2 ani. Totodată, din 2019, familia a hotărât să se mute într-o casă situată în afara Bucureștiului, pentru a se bucura de liniște și a se distanța de forfota orașului.

Cu ce se ocupă Cristina, soția actorului Denis Ștefan

Recent, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a dezvăluit câteva detalii inedite despre viața ei profesională după ce s-a retras de la celebra emisiune în 2021. Cristina Ștefan, care tocmai a împlinit 32 de ani, a mărturisit că a fost îndemnată chiar de mama ei spre a deveni instructor de aerobic, pilates și fitness.

„Este un vis pe care sper să-l împlinesc anul acesta. Am urmat cursuri pentru a fi trainer. A plecat totul de la mama mea, care predă de peste 5 ani pilates reformer. Inițial am mers pentru mine, pentru tonus, voie bună. M-am apucat la un an după nașterea celei de-a doua fetițe.

A fost ceva de genul: «Hai, mamă, vrei să mai ieși un pic din casă să faci altfel de mișcare decât fitnessul clasic și cardio?». Și mi-a plăcut foarte mult. Mama m-a îndrumat să fac și cursul: «Nu se știe, poate predai la un moment dat»”, a dezvăluit Cristina Ștefan.

Cristina Ștefan a dezvăluit că speră ca din toamna acestui an să înceapă să predea aceste cursuri.

„Am fost, am făcut cursul și cu acte în regulă sunt instructor de aerobic, pilates și fitness. Le-am luat pe toate în cazul în care vreau să predau mai multe chestii. Dar în principal pilates reformer și sper să reușesc din toamnă să le invit pe doamne la mine la oră”, a mai spus soția lui Denis Ștefan.

Ce spune Cristina Ștefan despre relația de cuplu

Fosta dansatoare la emisiunea TV Cronica Cârcotașilor și actorul se înțeleg de minune, iar după 10 ani de căsnicie, cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cristina Ștefan a dezvăluit într-un interviu recent care este secretul relației cu soțul ei.

Cei doi se iubesc la fel de mult ca la început și au păstrat armonia în cuplul lor. De asemenea, vedeta a precizat că nu neglijează timpul petrecut în doi. Astfel, Cristina și Denis încearcă să iasă în oraș de două ori pe săptămână sau să se bucure de un weekend departe de griji.

„Nu s-a schimbat, suntem la fel, ne ajutăm. Denis este genul de bărbat implicat. Știu situații în care bărbații poate că au un job cu program fix și atunci nu ai încotro. Uite, la noi, joburile ne permit un program lejer. Este tot ce îmi trebuie. Mai ieșim la evenimente, ne facem timp și pentru noi.

Da, trebuie să gestionezi foarte bine timpul și trebuie să îți trăiești și viața. Copiii cresc, sunt pe lângă tine. Ne mai rupem un weekend, plecăm într-un city break. De două ori pe săptămână ieșim, poate la un film. Contează foarte mult în viața de cuplu să aveți timp unul pentru celălalt”, a precizat soția lui Denis Ștefan, într-un interviu pentru Ego.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024