Prima pagină » Cultural » Cu ce se ocupă Anemona Niculescu de când s-a retras din televiziune. Artista a divorțat la doar două zile după căsătorie

Cu ce se ocupă Anemona Niculescu de când s-a retras din televiziune. Artista a divorțat la doar două zile după căsătorie

28 oct. 2022, 08:26,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Anemona Niculescu de când s-a retras din televiziune. Fosta membră a trupei A.S.I.A. a renuțat în urmă cu mulți ani la muzică și actorie penteu a se dedica fiului ei. După un mariaj tumultuos, vedeta s-a despărțit de soțul ei și s-a reinventat pe plan personal și profesional. Artista a divorțat la doar două zile după căsătorie și a trecut printr-o mare suferință.

Cu ce se ocupă Anemona Niculescu de când s-a retras din televiziune

Anemona Niculescu a făcut furori pe vremea când cânta alături de colegele ei din trupa A.S.I.A. După un succes răsunător în muzică și actorie, vedeta a decis să se retragă din viața publică și să se dedice familiei. Îndrăgita artistă în vârstă de 43 de ani locuiește în SUA împreună cu băiețelul ei, pe care îl crește singură.

Aceasta s-a căsătorit civil cu partenerul ei de viață în anul 2010, însă a divorțat la doar două zile după eveniment. Anemona Niculescu a trecut cu greu peste despărțirea de soțul ei și s-a reinventat profesional. Frumoasa cântăreață și actriță este acum medic nutriționist, fiind specializată în regenerare celulară și tonifiere.

„Eu am o nouă specializare. Sunt tehnician nutriționist. Și pe lângă asta am făcut și niște cursuri în America de regenerare celurară și tonifiere.”, a precizat aceasta.

În ceea ce privește muzica, artista a mărturisit că nu a mai cântat alături de colegele ei de trupă, fiecare având propriul drum. Anemona Niculescu se dedică în prezent noii sale profesii și petrece mult timp alături de băiețelul ei de care este tare mândră.

,,Am cântat acum cu fetele, însă, în ultima vreme nu am mai făcut asta, pentru că am fost ocupată și cu toate proiectele, cu cursurile legate de specializările mele mai mult. (…) Mă ocup de băiețelul meu și îmi petrec timpul cu el. Mi-a plăcut foarte mult rolul de mamă și de pedagog și nu am simțit atât de mult lipsa actoriei și a muzicii.”, a mai declarat fosta cântăreață.

Anemona Niculescu se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 43 de ani și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Și frumoasa actriță Dana Rogoz nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta are o familie frumoasă și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

O altă vedetă care are o carieră artistică de succes și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor este Alexandra Velniciuc. Aceasta este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă.

De ce a divorțat artista la doar două zile după ce s-a căsătorit

Anemona Niculescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul soț, un renumit medic stomatolog din Constanța, care locuia în Marea Britanie. Cei doi și-au unit destinele în anul 2010 la Londra, dar căsnicia lor a durat doar două zile.

,,Am divorțat destul de repede. Am realizat foarte curând că a fost o alegere foarte greșită, așa că am remediat situația.”, a precizat aceasta.

Anemona Niculescu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la divorț, preferând să păstreze discreția când vine vorba de viața privată. Fosta membră a trupei A.S.I.A. a ținut secretă și sarcina ei, la vremea respectivă refuzând să se afișeze în spațiul pblic. În prezent, fosta cântăreață și actriță se dedică fiului ei, iar pe plan profesional se bucură de succes.

Anemona Niculescu a trecut printr-un divorț dureros și s-a reinventat pe plan profesional. Artista nu mai apare în lumina reflectoarelor, dar este extrem de activă pe rețelele de socializare unde împărtășește cu fanii ei experiențe din viața privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`